SZTÁRDZSÚSZ

Nagy bajban Aurelio: terhelő vallomást tettek rá

Szorul a hurok az egykori valóvilágos nyaka körül. Friss hírek a tárgyalóteremből.
  • Szerző: Buster

Váratlan fordulat: terhelő vallomást tett a harmadrendű vádlott N.G. Aurelióra. A tűzoltóként dolgozó férfi megváltoztatta korábbi vallomását. Mindent beismert és részletesen elmondta, hogy mi történt az ominózus estén, amikor a vád szerint egy dusnoki bárban bántalmaztak, majd akarata ellenére autóba tuszkoltak egy fiatalembert, akit csak egy hamis kölcsönszerződés aláírása után engedtek szabadon.

N.G. elmondta, hogy azért mentek a kocsmába, hogy visszaszerezzék a pénzt, akár erőszakkal is. Azért hárman, mert tudták, hogy balhé lesz. A másod-, és harmadrendű vádlott lefogta a sértettet, amíg Aurelio ütötte, és ordibált vele. Majd betették az autóba. A járművet az egykori valóvilágos vezette, amíg a másod-, és harmadrendű vádlott hátul közrefogták a sértettet, akit Aurelio időnként vezetés közben is megütött. A sértettet a VV sztárjának házába vitték és arra kényszerítették, hogy írjon alá egy kölcsönadási szerződést, amiben elismeri a tartozását és azt, hogy húszezrenként törleszti majd.

N.G. a sértett fogvatartásával kapcsolatban elmondta: érezhető volt, hogy Aurelio nem engedi el addig a sértettet, ameddig alá nem írja a papírt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?