SZTÁRDZSÚSZ

Nagy bajba kerülhet új házassága miatt Demcsák Zsuzsa

A mûsorvezető talán nem gondolta át, de a kezdeti felhőtlen boldogság után idővel komoly világnézetbeli különbségek és egyéb problémák adódhatnak közöttük.
  • Szerző: ripost

Sokan féltik Demcsák Zsuzsát a hirtelen kötött új házassága miatt. A műsorvezető egy indiai férfibe lett szerelmes az Ázsia Expressz forgatása alatt, néhány nap leforgása után pedig már úgy érezte, a Krishan nevű férfi élete szerelme.

A Blikk megkérdezett egy klinikai szakpszichológust, aki elmondta, a kezdeti örömmámor után komoly problémák adódhatnak közöttük a kedvesével.

"A kezdeti, felhőtlen boldogság után gyakran előjönnek a gazdasági, kulturális, vallási és egyéb különbségekből adódó nehézségek.

Közös gyermek vállaláskor is fejtörést okozhat, hogy a gyerek milyen identitást választ magának, a döntéskor pedig rivalizálás indulhat el.

A statisztikára természetesen rá lehet cáfolni, mert minden kapcsolat más, ha a két fél kiküszöböli a nehézségeket, sok gazdagságot is adhat egy ilyen kapcsolat" – nyilatkozta a lapnak dr. Horváth Györgyi klinikai szakpszichológus.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?