SZTÁRDZSÚSZ

Na végre, félmeztelenül pózolt a TV2 sztárja

Példaképnek lenni édes teher Kulcsár Edinának, de azt nem tagadja, hogy nem könnyû a világ második legszebb nőjének lenni.
  • Szerző: Ripost

Kulcsár Edina fontosnak tartja, hogy azon fiatal lányoknak, akik példaképüknek tartják, sose okozzon csalódást. Ez a felelősség édes teher számára.

A 2014-ben a világ második legszebb nőjének választott modell szerencsére nincs magára hagyva szépségkérdésben, hiszen párja, Csuti mindenben támogatja. A szerelmespár teljes szimbiózisban él, mindketten hiúak, mindkettőjük számára fontos az igényes és ápolt megjelenés. Ezek mellett pedig kritikusak és rettentően őszinték egymással.

"Csuti talán még nálam is hiúbb. Fontos, hogy a legjobb készítményeket alkalmazzam, mert az öregedést könnyebb megelőzni, mint orvosolni. Bevallom, félek az öregedéstől, hiszen sok fiatal lány példaképe vagyok, és nem mutathatok rossz példát. Ugyan némi stresszel jár a megfelelési kényszer, de Csuti mindennap segít ennek a leküzdésében. Lelkileg is támogat, sőt vannak olyan készítmények, amelyeket ő kezdi el használni, tesztelni magán. Õ az én kísérleti alanyom"

– nevetett Edina, aki elárulta, hogy legújabb szépség koktélját először Csuti kezdte el használni.

"Az igényes kinézet nála is nagyon fontos, így végső soron neki köszönhetem, hogy találkoztam egy szuper koncetrátummal, ami kollagént, hialuronsavat, elasztintés számos vitamint tartalmaz, ő már egy hónapja fogyasztja. Csuti tapasztalatai alapján én is rávettem magamat, és nem bántam meg, így egy pillanat alatt tehetek a szépségemért.

- mondta Edina.

Nos, Edina fotójáról az jut az eszünkbe. Mindegy, mit szed, ha lehet, ne hagyja abba!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?