SZTÁRDZSÚSZ

Most érkezett: Nyomoz a rendőrség a Hooligans énekese után

Szombaton üres lakás fogadta a Hooligans énekesét, amikor a fellépése után hazatért otthonába.
  • Szerző: Angie

Több mint tíz év együttélés, megannyi vita után nemrég pontot tett a kapcsolata végére a Hooligans frontembere.

Csipa már sokadszorra próbálta megmenteni a kapcsolatát volt élettársával, de mostanra, közel ötvenéves fejjel ébredt rá, hogy nem bírja tovább. Inkább szétköltözött Krisztinával, mert úgy vélte, jobb egyedül élni, mint egy boldogtalan, állandó harcokkal teli kapcsolatban.

Az énekes naivan hitte, hogy a helyzethez képest sikerült viszonylag békésen elválnia, de hatalmasat tévedett. Szombat este zalaegerszegi Hooligans-koncert után ugyanis rémisztő látvány fogadta, amikor belépett a saját lakásába: eltűntek a bútorai és az értéktárgyai. Csipa úgy gondolta, ez a volt párja műve, ezért telefont ragadott és megfenyegette Krisztinát. A %% megtudta: jelenleg emiatt vizsgálódik a rendőrség az énekes ügyében.

"Hazudhatnék, hogy nem így volt, de valóban elborult az agyam, abban az idegállapotban telefonon megfenyegettem az egész családját. Csak neki volt kulcsa lakáshoz, így azonnal összeraktam a képet, szerintem bárki más is ugyanígy reagált volna egy ilyen esetre, vagy talán még cifrábban, de természetesen nem gondoltam komolyan. Eszem ágában nem volt bántani sem őt, sem a rokonságát! Ma már sajnálom, hogy ilyen durván fogalmaztam, de amikor hazaértem és megláttam az üres nappalimat, képtelen voltam uralkodni magamon. Fáradt voltam a koncert után, ittam is egy keveset hazafelé a kisbuszban a fiúkkal, és nem gondoltam végig, mit teszek."

Vettem egy mély levegőt és elindultam, hogy számon kérjem Krisztát, de mire odaértem hozzá, már a rendőrök vártak rám az ajtajában.

"Nekik sem tagadtam, a történteket, de ha már ott voltak, én is tettem egy feljelentést. Bár a társasház biztonsági kamerái rögzítették, amint kipakolják a lakásomat, én mégsem a volt páromra tettem terhelő vallomást, ismeretlen elkövető ellen tettem feljelentést, pedig pontosan tudom, hogy ez kinek a közreműködésével történt... A múltban ugyanis tűnt már el rejtélyes módon ez-az a lakásomból... Bánt ez az egész, hiszen már több mint 15 éve dolgozom azért, hogy a szegény gyerekkorom után kényelmesebb életet élhessek. Bízom benne, hogy sikerül visszakapnom az értékeimet, és végleg elköszönhetünk egymástól”

- sóhajtott az énekes, aki nem kíván a későbbiekben többet nyilatkozni a témáról.

"Tartom magam annyira egyenes embernek, hogy ha valami megtörténik, azt nem fogom letagadni, de kérem a sajtó munkatársait, hogy tartsák tiszteletben, hogy ebben a témában nem kívánok többet nyilatkozni” - szögezte le Csipa.

Lapunk megkereste a zenész volt párját, aki először nem kívánt megszólalni a családi botrányban, majd meggondolta magát.

Ha szeretnéd megtudni, mit mondott az elhagyott nő az ügyben, olvasd el a %% csütörtöki lapszámában.

És ezeket olvastad már?