SZTÁRDZSÚSZ

Mosolyt csalt a beteg gyerekek arcára Bochkor Gábor!

A mûsorvezető és a Music Fm hallgatói ismét összefogtak egy jó ügy érdekében.
  • Szerző: Ripost

A minap bejárta a világot a hír, miszerint az Egyesült Államok egyik gyerekkórházában elektromos kisautóval viszik a beteg gyerekeket vizsgálatra vagy akár a műtőbe, így akarják elérni, hogy az apróságok ne féljenek a rájuk váró megpróbáltatásoktól.

Ezen felbuzdulva Bochkor Gáborék egy mozgalmat is elindítottak: a felhívásra már több felajánlás is érkezett az adásukban.

Ennek köszönhetően a 89.5 Music Fm stábja három különböző gyermekkórháznak adományozott egy-egy elektromos kisautót. 

„Néhány nappal ezelőtt felfigyeltünk egy kezdeményezésre, egy apuka hálából gyermekosztályokat támogat, célja mosolyt csalni a kórházban ápolt gyerekek arcára. Úgy döntöttünk, hogy ennek a remek kezdeményezésnek nagyobb hangot kell adni” – árulta el Bochkor.

Ezért az Önindító reggeli adásában bejelentették, hogy a Heim Pál kórháznak, valamint a Tűzoltó utcai és a Madarász utcai gyermekklinikának adományoznak egy-egy elektromos kisautót, amit a Délutáni RoadShow száguldó riportere, Fittikém, a kém szállított ki a kórházakba.

Bochkorék felhívást is intéztek a hallgatókhoz, hogy aki tud, segítsen abban, minél több kórházban lehessen ilyen kis jármű.

A Music Fm hallgatói természetesen most is aktívak voltak, egy Londonban élő hallgató két autó árát is felajánlotta, de több adomány érkezett itthonról is.