SZTÁRDZSÚSZ

Molnár Anikó 100 millióért megmutatná, hogy kell bánni az állatokkal

Az egykori valóságshow-hős évek óta foglalkozik állatvédelemmel, és nagy álma az, hogy létrehozzon egy állatrehabilitációs központot. De Anikó nemcsak a szőrös és cuki kis házi kedvenceken segítene, hanem például leszakadt lábú disznókon.
  • Szerző: MF

100 millió forintra lenne szüksége az egykori Nagy Õ-nek, hogy megvalósítsa élete álmát. Molnár Anikó egy állatrehabilitációs központot szeretne létrehozni, ahol nem tenne különbséget állat és állat között. A szőkeség azt mondja, hogy míg másnak egy magánrepülő és a drága holmi a fontos, addig neki az állatok, de szinte semmi  reménye sincs arra, hogy talál magának egy gazdag támogatót, aki finanszírozza a terveit.

Lehet, hogy nevetségesen hangzik, de ha egy ütött-vert, sebesült, leszakadt lábú disznót találnánk, nem hagynánk magára, hanem a testi felépülése mellett a lelkével is foglalkoznánk. Nagy álmom, hogy egy olyan alapítvány tulajdonosa legyek, amely állatpszichológusokat is foglalkoztat. Célom, hogy a kutyák, macskák mellett minden megkínzott állatot megmentsek

– mondta a Borsnak Anikó, aki önkéntes alapon most is ment állatokat, és már csak egy-két jogi lépés kell ahhoz, hogy alapítványa elinduljon, ahol ő maga lesz a tulajdonos.

 

Ez a kutyus egyedül él egy telken. Gazdit szeretne! Osszátok kérlek!!!!!!

Szerző: Molnár Anikó Privát2015. december 6.

A ma már kozmetikusként dolgozó egykori valóságshow-hős eddig saját zsebből finanszírozta az állatmentést, és sosem sajnált kiadni több tízezret egy-egy állat megmentésére. Molnár Anikó már azt is elképzelte, hogy milyen lenne a rehabilitációs központja.

A barátnőm próbál támogatókat találni, és jó lenne egy olyan épület, amelyen belül van egy minimum egyszobás lakás, ahol az ott dolgozók lepihenhetnek, és ahol elfér egy műtő és egy lábadozó is. A következő pár hónapban elkezdődnek a tagkeresések. Bár még az elején vagyunk, valahol el kell kezdeni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?