SZTÁRDZSÚSZ

Mizu, Fluor? Szétcsaptad magad?!

A nyilvánosságra hozott képek alapján csak elképzelni lehet, hogy pontosan mi történt annak a belvárosi luxuslakásnak a tetőteraszán, ahol Fluor Tamás, Istenes Bence és Csobot Adél bu­liztak a barátaikkal. Annyi bi­zonyos, elszabadult a pokol.
  • Szerző: Ripost

Meghökkentő fotó kering vasárnap éjszaka óta az interneten. A képen szereplő személy Fluor Tomi, aki a képek tanúsága szerint Istenes Bencéékkel rendezett vasárnap este egy vad bulit egy menő tetőteraszon, Budapest belvárosában -írja a Bors.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fluor kiütötte magát

Féktelen bulit tartottak Fluorék Fotó: Istenes Bence/instagram

A társaság sütögetéssel és poharazgatással ütötte el az időt, és míg a grillezésben nem voltak túl profik – mert dőlt a sűrű füst a sütőből.

Fluor kitütötte magát

Fluor Tomi régen sokat küzdött az alkohollal. Fotó: HOT!

A nyilvánosságra hozott fotókon azt látni, hogy Fluor Tomi durván elengedte a gyeplőt, egy piros selyemingben fetreng a földön csukott szemmel, beint a fotót készítőnek, közben vihog. Azt nem tudni, hogy szimplán csak jókedve volt, vagy italt is fogyasztott, minden­esetre tagadhatatlanul jól érezte magát.

Fluor kiütötte magát

Fluor láthatóan a kádban is jól érezte magát Fotó: Istenes Bence instagram

Ezzel persze nem is lenne semmi baj, hiszen mindenkinek szüksége van arra, hogy időnként kiengedje a gőzt, azonban ha ivott, az már aggodalomra adhat okot, hiszen az énekes évekkel ezelőtt maga vallott arról, hogy gondjai voltak: pánikbetegséggel és alkoholproblémákkal küzdött. Erről akkoriban nem beszélt, mostanában azonban több fórumon is kitárulkozott.

„Minden buliban ittunk. A turnébuszban üvöltött a retro zene, stage diving-oltunk az üléssorokon át, meztelenül szálltunk ki a benzinkúton. Az egyikünk késsel vágta le magáról a nadrágot, a másik felgyújtotta a pólóját és kidobta az autópályán a telefonját, és miközben kiszálltunk felvenni, valaki közülünk már ott állt a hangtompító fal tetején. (...) Akkoriban úgy 170 napot ittam fixen. Ha 365 napból ennyit iszol, azért az úgy erős. Az lett számomra aggasztó, hogy konkrétan amikor nem aludtam, akkor ittam. Volt mondjuk egy-egy bulink csütörtökön meg pénteken, szombaton pedig lementem a városba. Vasárnap rosszul voltam, azt le kellett vezetni valahogy, és ráittam, aztán hétfőn szintén ezt tettem. Rendszeresen bűntudattal feküdtem le, lelkileg szarul voltam, mert tudtam, hogy amit csinálok, az nem oké” – mesélte idén tavasszal Fluor Tomi a Betone Studio Egyszer lent nevű podcastjának vendégeként. Tamás ebben az időszakban rendszeresen küzdött légszomjjal, volt, hogy minden különösebb ok nélkül elsírta magát, illetve hányt is. A mélyponton végül elment egy pszichológushoz, ez segített neki.

Csak remélni lehet, hogy Tamás sorsa nem kanyarodik vissza oda, ahonnan tíz éve elindult, hiszen nagy utat tett meg onnan. Legyőzte a pánikrohamokat, kerülte a féktelen tivornyákat. Az első lépés, amit megtehet annak érdekében, hogy ne aggódjanak érte a rajongói, hogy nem oszt meg magáról olyan fotókat, melyek azt sejtetik, hogy megint elengedte a gyeplőt.

Az énekes igyekszik megnyugtatni mindenkit, hogy nem lesz baj.

„A Covid után végre kiszabadultunk, még nem tudok betelni a szabadsággal, azzal, hogy a barátaimmal lehetek” – mondta a Bors megkeresésére, Fluor Tomi. „Vasárnap este kiengedtük a gőzt, istenien éreztük magunkat, Hip Hop Boyzt és Captain Jacket hallgattunk, buliztunk. Annyira még nem jöttem bele egyébként, hogy ne aludjak el éjfélkor, de megígérem, hogy edzem magam.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?