SZTÁRDZSÚSZ

„Mintha a lábam és a karom nem az enyém lett volna”: Így változott meg Schobert Norbi élete

Újult erővel tért vissza a nyilvánosság elé a négy héttel ezelőtti sztrókja után Schobert Norbi.
  • Szerző: Angie

Aki szerda este látta díjat átvenni a Just Clear rendezvényén, szinte nem is hinné, nem olyan rég még mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani, hogy stabilizálni tudják az állapotát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors/VI

„Nagy volt az érdeklődés, fotósok hada fogadott és minden szem engem figyelt. Mindenkinek üzenem, jól érzem magam, és többen azt mondták a gálán, hogy az elmúlt tíz évben nem láttak ilyen kisimultnak. Úgy tűnik, jót tett ez a kényszerpihenő – mesélte a Blikknek Schobert Norbi, aki csodával határos módon, példátlan gyorsasággal épült fel a sztrókból, sőt, azt mondja, nyoma sincs a betegségnek.

„Teljesen jól vagyok, és aminek a legjobban örülök, hogy semmilyen tünetem nem maradt. Egy ideig azt éreztem, mintha a lábam és a karom nem az enyém lett volna. Néha zsibbadt, úgy mozgott, mintha nem én irányítottam volna, de mára már ennek nyoma sincs. Újra én irányítok” – tette hozzá Norbi.

Az életmódtanácsadó-üzletember boldog, hiszen munkáját a minap is elismerték, és újabb díjjal jutalmazták termékeit. Az üzletember elárulta azt is, orvosi engedéllyel másfél hét kihagyás után újra vezet autót, a hét végén a motorra is visszaül, és ismét sportolhat.

„Hétfőn elkezdtem újra az edzéseket, 130-as pulzussal kocogok, minden másnap pedig súlyzós edzéseket csinálok. Mindent odafigyeléssel, kontroll alatt végzek, de nagyon jólesik végre a mozgás. A hét végén pedig megyek Rékával táboroztatni és tornát is tartok” – újságolta.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?