SZTÁRDZSÚSZ

„Mindjárt elsírom magam...” – újabb hírek derültek ki Young G újszülött lányáról

A népszerű repper az érzelmeivel viaskodva közölte a hírt az Instagram oldalán.
  • Szerző: Ripost

Újabb részletek derültek ki Young G kórházban kezelt újszülött kislányáról! A népszerű repper a könnyeivel küzködve közölte az Instagram oldalán, hogy meglátogatta a kislányát, Rebekát a kórházban. Young G rajongói és barátai egy emberként imádkoznak gyermeke gyógyulásáért, ezért a kicsi állapotáról igyekszik folyamatosan hírt adni. Hatalmas kő eshetett le a szívükről, amikor a népszerű repper Instagram-sztorijában közölte:

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Képzeljétek el, hogy bementem… mindjárt elsírom magam. Úgy szorította a kezemet az inkubátorban ez a kislány, hogy elmondani nem tudom. Még mindig rajta van a légzésrásegítő, de erősödik a kislány, azt mondták, ma már a Norina mellkasára is rárakják, hogy az energiája segítse őt a gyógyulásban”

Újabb részletek derültek ki Young G lányáról

A népszerű reppel a könnyeivel küszködve közölte a jó hírt. Fotó: Young G Intagram oldala

Young G a videó legelején hatalmas háláját fejezte ki mindnekinek, aki szurkol a gyermekéért. A könnyeivel küzdködve elmondta, hogy a rengeteg ima megérte mindenkitől.

Szeretném megköszönni, azt a rengetek imát és együttérzést, amit tőletek kapok, amit a családunk és a gyermekem kap tőletek. Úgy néz ki, hogy hatással van rá!

Minden rendben lesz

Az édesapa fokozta a jó híreket, örömmel mondta el, hogy már kedvesének van anyateje.

„Én nagyon bízom a gyógyulásban és nagyon szeretném megköszönni mindenkinek, aki írt. Ne haragudjatok, hogy nem válaszolok, de muszáj mindent kézben tartanom. Ígérem, jelentkezni fogok. Tudom, hogy minden rendben lesz. Érzem!”

-mondta a népszerű repper.

(via Bors)

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?