SZTÁRDZSÚSZ

Mindent kitálalt versenyzőjéről a Séfek Séfe sztárja

Hétfő estétől kiéleződik a helyzet! Elkezdődik ugyanis az igazi küzdelem a TV2 gasztró-tehetségkutatójában, a Séfek Séfében.
  • Szerző: BDF

A műsor háromtagú, mesterszakácsokból álló zsűrije kiválasztotta a harminc játékosból azt a hatot, akikkel a versenybe indulnak a 10 milliós fődíjért. Wolf András csapatának egyik nagyszájú tagja, Turay Sára, aki ugyan nem profi szakács, de ha kell, mindent bedobva harcol is azért, hogy az ő elképzeléseit valósítsa meg a csapat.

„Végzettségem szerint cukrász vagyok, de imádok főzni, és újat alkotni. A borok világában is otthon vagyok, ezt a szüleimnek köszönhetem, akik borászkodással foglalkoznak. A műsorba egyébként a párom nevezett be, én biztosan nem jelentkeztem volna. Ez egy meglepetés volt tőle, először azt hittem viccelődik.

Csak annyit mondott, ne ijedjek meg, ha a napokban hívni fog a TV2. Persze én továbbra sem vettem őt komolyan, de aztán tényleg megcsörrent a telefonom

– mondta nevetve a %%-nak Sára.

Úgy voltam vele, hogy elmegyek, mi bajom lehet belőle? Szeretek főzni, bár sosem tanultam, de nincs semmi vesztenivalóm.

"Igazából nem is készültem fel rá, amíg a többiek szakirodalmat olvastak, és gyakoroltak, én valami teljesen mással ütöttem el az időt. Nem akartam rástresszelni. Az esélytelenek nyugalmával indultam, hiszen nem vagyok szakmabeli. Aztán bekerültem a legjobb harmincba, majd a tizennyolcba. Minden olyan gyorsan történt."

A %% napilap keddi számában Sára arról is mesél, miért örül, hogy Wolf András csapatába került. A séf pedig elmondja, mi alapján válogatta össze az embereit.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?