SZTÁRDZSÚSZ

Mindenkit meglepett legújabb húzásával Jakupcsek Gabriella: Ezt ki gondolta róla?

Teljesen új, eddig ismeretlen oldalát mutatta meg a tévénézőknek Jakupcsek Gabriella a TV2 szuperprodukciójában, a Nicsak, ki vagyok? – ban. Békajelmezbe bújva énekelt és riszált a színpadon. Nos, ezt a belevaló énjét aligha ismerhette eddig bárki is a családján kívül.
  • Szerző: BDF

Mindenkinek tátva maradt a szája, amikor a Nicsak, ki vagyok? színpadán a legendás tévés, Jakupcsek Gabriella bújt elő a Béka jelmezéből. Sokéves tévés pályafutása alatt csak most derült ki, hogy a mindig komoly műsorvezető nem is annyira szigorú. Azt is megtudtuk, hogy egyenesen imádja, ha huncut lehet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

„A Nicsak, ki vagyok?-ot egy nagyon ötletes és szórakoztató műsornak tartom. Én szeretem az ilyen erőpróbákat. Bevallom, megörültem, hogy egy kis időre kibújhattam a szerepemből, és kiléphettem a komfortzónámból. A talkshow és egy ilyen típusú produkció között óriási a különbség, egészen más képességek kellenek hozzá. De csodálatosan éreztem magam. Nagyon szeretem az ilyen meglepetéses huncutkodásokat” – fogalmazott nevetve a -nak Jakupcsek, aki nehezen viselte, hogy titkolóznia kellett a szerettei előtt, de tudta, hogy nem járhat el a szája.

„Se a barátaim, se a gyerekeim nem tudták, mire készülök. Egyedül a férjemnek mondtam el, hogy benne leszek a műsorban, de részleteket neki se árultam el. Talán a titoktartás volt az egyik legnehezebb része az egésznek. Otthon nem is gyakorolhattam. Mindig el kellett mennem hazulról. Autóba ültem, köröztem a ház körül, bömbölt a zene, én pedig üvöltve énekeltem. Hosszú heteken keresztül tomboltam Majkára” – tette hozzá a tévés, aki azt is bevallotta, hogy a titkolózás mellett igazi büntetésként élte meg, hogy órákon keresztül csöndben kellett lennie.

„A némaság nekem a legnagyobb büntetés. Emberkínzás volt, hogy tizennyolc órán keresztül nem szólalhattam meg, és semmit nem minősíthetek, nem kérdezhetek, nem nevethetek. Ráadásul sok olyan kolléga volt ott, akikkel együtt dolgozom. Bármikor lebukhattam volna” – magyarázta Jakupcsek, aki a koronavírus-járvány okozta veszélyhelyzet miatt a műsort követően sietett is haza a családjához. A legendás tévés sem hagyja el egyébként az otthonát. Így a fiaival sem tud találkozni, ami lelkileg nagyon megviseli.

Erről a további részleteket elolvashatod a napilap szerdai számában, amiben Jakupcsek Gabriella idős édesanyjáról is beszél. Keresd az újságárusoknál!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?