SZTÁRDZSÚSZ

Mindenkit megetetett Vajna Timi!

Vajna Timi szó szerint jóllakatott mindenkit szerda este, belvárosi fánkozójának megnyitóján, ahol egy gombostût sem lehetett volna leejteni.
  • Szerző: Buster

Régen volt annyi édesszájú híresség egy helyen, mint a belvárosi Mr. Funk édesség- és bagelbirodalomban, ahol minden készen áll arra, hogy péntektől birtokba vegyék a vásárlók. A %% előkóstoláson járt és bizony jól jött volna egy kis inzulin, mivel az összes színes fánkcsodát végigkóstoltuk. A hely nekünk már a kedvencünk, de főleg a gyermekes családok számára lehet igazi paradicsom. A tulajdonos Vajna Timi nem tudta megmondani, melyik édesség a kedvence, de bevallotta, hogy a következő heteket diétával tölti, mert bár nem látszik rajta, de felszedett pár kilót a kóstolással töltött utolsó hetekben.

"Az utóbbi hetekben már összeállt a fánkok listája, és bevallom, mindet többször is végigkóstoltam, úgyhogy erre az időre fel is atam a folyamatos küzdelmet az alakomért.

Mondjuk meg is lett az eredménye, mert felszaladt három kiló, amitől a megnyitó után szeretnék megszabadulni.

Az az igazság, hogy rettentő édesszájú vagyok, és ebben csak Andy tud visszafogni, mert ő nagyon nem eszik édességet. Kicsit tudatosabb, mint én, és remekül be tudja tartani, hogy nem eszik összevissza mindent”- mesélte a hatalmas forgatagban Timi.

"Szerettem volna elhozni Budapestre egy falat Amerikát, és erre a fánkok talán a legalkalmasabbak. Ugyanakkor gondoltunk azokra is, akik munkába menet, vagy éppen az ebédidejükben nem valami édes csodára vágynak, ezért csinálunk bageleket is. Ebből is rengetegfélét kínálunk, pont úgy mint a fánkból.

De ne feledjük, hogy ez a hely elsősorban a gyerekeké…

- mutatott körbe ízes-illatos birodalmán Andy Vajna felesége.

És ezeket olvastad már?