SZTÁRDZSÚSZ

Milliós műtétet hajt végre rajongója Jollyn

A mulatós király sokáig halogatta az operációt, ám most végre megcsináltatja fogait. A Ripostnak elárulta, hogy miért fél a beavatkozástól.
címkék:
  • Szerző: MMB.

Jolly évek óta kapja a rosszindulatú megjegyzéseket csálé fogai miatt, ám mégis csak most szánta rá magát a műtétre. A %%-nak őszintén elárulta, hogy eddig miért nem feküdt kés alá.

Az a baj, hogy a műtét után megváltozhat a hangszínem. Sőt, az is elképzelhető, hogy újra kell tanulnom majd pár szót. Erre azért van szükség, hogy nehogy pösze maradjak. Körülbelül öt-hat éve halogatom már ezt az operációt, hiszen nagyon féltem ezektől a következményektől.

"Ez igazából egy szépészeti beavatkozás, ahol rendbe teszik a teljes fogsoromat" – árulta el mulatós zenész, aki mintegy másfél milliót költ majd tökéletes mosolyára. Fogorvosa még így is engedett az árból.

Az orvosom igazából a rajongóm is egyben. Bulizás közben mondta nekem, hogy fogorvos, és hogy ne féljek a műtéttől. Õ megcsinálja nekem baráti áron. Teljesen megbízom benne.

"Ezért februárban vagy márciusban biztosan kés alá fekszem" – nyilatkozta Jolly, majd hozzátette, fellépéseit nem mondja majd le az operáció után.

A zene az életem. Soha nem fogom feladni, a felépülésem alatt is járunk majd haknizni. Nem énekelek addig élőben maximum. De nem hagyom cserben a rajongóimat.

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?