SZTÁRDZSÚSZ

Milliókat keres a magyarokon Peter Srámek

Ugyan hazájában, Szlovákiában nem láttak benne fantáziát, nálunk jelenleg ő az egyik legnépszerûbb énekes. Amivel igencsak jól keres.
  • Szerző: The_M

Peter Srámek jött, látott és győzött. A fiatal énekes korábban hiába próbált Szlovákiában betörni a zenei piacra, Magyarországra kellett ahhoz költöznie, hogy felismerjék a tehetségét. Jelenleg pedig ő hazánk egyik legsikeresebb és legnépszerűbb énekese.

A Rising Star harmadik és a Sztárban sztár második helyezése után annyi a fellépése, hogy szinte alig győzi az iramot. A rengeteg rajongó és a siker pedig szép bevétellel is jár. A Bors ki is számolta, hogy körülbelül mennyit tesz zsebre Srámek így, hogy imádják a magyarok.

Az Édes Életben adásonként nagyjából 50 ezer forintot kap. Egy-egy hakni általában 150 ezer forint lehet, amiből több is adódik egy nap, de ennek természetesen nem száz százaléka az övé. A Sztárban sztár valószínűleg 300-500 ezer forint körül hozhatott adásonként. Ez azt jelenti, hogy másfél millió körül keresett havonta, vagyis a szezonban a jövedelme elérhette akár a tízmilliós bevételt is. Emellett megjelent egy karácsonyi lemeze is, ami lassan bearanyozódik. Bár ezzel inkább a kiadó jár jól, nem az előadó.

Tehát nem is csoda, hogy Peter imádja Magyarországot! Naná, hogy egyelőre esze ágában sincs visszamenni Szlovákiába!

És ezeket olvastad már?