SZTÁRDZSÚSZ

Miért Amerikában keresztelik meg Gombos Edina kisfiát?

A TV2 szőke mûsorvezetője 10 napja utazott Floridába, méghozzá családostul. Az utazásnak komoly célja van! A vallásos kubai rokonok jelenlétében itt fogják megkeresztelni az übercuki Matteo-t!
  • Szerző: Ripost

A szülési szabadságát töltő műsorvezető számára Miami legalább annyira ismerős, mint sokunknak Siófok. Edina ugyanis szinte minden évben elutazik Florida legismertebb városába, hogy együtt legyenek pár hetet férje kubai rokonaival és itt élő barátaikkal.

Miamiban ugyanis óriási kubai közösség él, nagyon sok errefelé a kubai étterem és klub. Alberto családjából is sokan itt kezdtek új életet, hátuk mögött hagyva Fidel Castro kommunista szigetét.

 

Miamiban az első útunk mindig a kedvenc kubai éttermünkbe, a Palacio de los jugosba vezet. (A kép bal felső sarkában az igazi, érett avokádó. Ugye milyen más?)

Posted by Gombos Edina on 2015. július 22.

Idén azonban nem csupán a rokonlátogatás volt a cél, hanem egy mindannyiuk számára fontos ünnep.
Edina és Alberto második gyerekét, a kis Matteot fogják megkeresztelni néhány nap múlva.
A jóképű férj családja ugyanis mélyen vallásos, ezért számukra nem is volt kérdés, hogy a kisfiút megkereszteljék-e.

 

Jól érzik magukat, mert Miamiban minden olyan kubai...

Posted by Gombos Edina on 2015. július 23.

Edináék számára az idei utazás nem volt izgalommentes. A 4 hónapos Matteo ugyanis éppen az utazás előtt nem sokkal kicsit megbetegedett, úgyhogy egy ideig kérdéses volt, hogy repülőre szállhatnak-e.

Matinak épp az utazás előtt lett fülgyulladása, gyógyszert kapott, így tudtunk repülőre szállni. Ehhez képest jól bírta, kicsit nyűgösködött. Szerintem pici babával könnyebb utazni, mint egy túlmozgásos naggyal, a kicsi szinte végig aludt...

- mesélte a %%-nak Edina.

Kint viszont már minden olyan, mint egy álomnyaralás! Edináéknak már megvannak a kedvenc helyi éttermeik és strandjaik, de mindig kaphatóak egy kis kalandra. Bár most már két gyerekkel keltek útra, idén sincs ez másként!

Minden nap strandolunk, tengeri herkentyűket eszünk, sokat utazunk, mert bár minden évben itt nyaralunk, még mindig vannak felfedezetlen helyek. Most is béreltünk egy nagy kocsit, amivel lehet kirándulni, csónakot vinni, kempingezni. Nem a luxust keressük, hanem szeretünk beolvadni, felvenni a helyi ritmust, felfedezni...

A lényeg, hogy a kicsik élvezzék! - mesélte a műsorvezető  %%-nak. Az Edina facebook-oldalára felrakott képek alapján nagyon is úgy tűnik, hogy Miri és öcsikéje Matteo imádják Miami-t!

 

Szombat reggeli családi program: nagymosás amerikai módra.

Posted by Gombos Edina on 2015. július 25.

 

 

És ezeket olvastad már?