SZTÁRDZSÚSZ

Micsoda visszatérés: Órákon át táncolt súlyos betegsége után a magyar énekesnő

Bangó Marika másfél évvel ezelőtt még legszebb álmában sem gondolta volna, hogy táncra perdülhet a kamerák előtt. Az énekesnő akkor ugyanis olyan súlyos gerincsérvvel küzdött, hogy kis híján lebénult. Végül nem úszta meg a műtétet, hiszen ha nem operálták volna meg, akár kerekesszékbe is kerülhetett volna. Ehhez képest kész csoda, hogy nem régen órákon át képes volt táncolni!
  • Szerző: Doris

Bangó Marika élete egyik legnagyobb álmát váltotta valóra néhány nappal ezelőtt, hiszen 10 óra alatt két videóklipet is leforgatott! Az énekesnő nem tagadja: fantasztikus érzés volt a betegsége után gyönyörű ruhában táncolni a tűz körül, és végre örökre elfelejteni azt, hogy nem is olyan rég még állni is csak mankóra támaszkodva tudott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

„Felemelő érzés, hogy újra hozhatom azt a formát, amit a rajongóim megszokhattak tőlem. Arról nem beszélve, hogy életem első klipjét készítettem el, és rögtön kettőt is leforgattam. Sok helyszínen forgattunk, rengeteget táncoltam, még a tűz körül is, de Ráckevén is a kamera elé álltam, a Duna partján” – mesélte lelkesen Marika, aki már reggel hatkor kopogtatott a lányokkal a profi sminkes ajtaján, aki minden túlzás nélkül kihozta belőle a maximumot. A kamera délelőtt tíz órakor kezdett el forogni, a csapat este tízig meg sem állt, de az énekesnő szerencsére remekül bírta a feszített tempót.

Fotó: Bangó Marika

„Az egyik dal, a Latin vér, a saját szerzeményem, egy igazi forró hangulatú dal. A másik az Ó nagy világ – hadd szóljon, ami pedig egy átdolgozás, és igazi romás dal tárbortűzzel és tánccal” – tette hozzá Marika, aki most már száz százalékos állapotban van, és legfeljebb azt bánja, hogy a koronavírus-járvány miatt is el kellett halasztania a nagy visszatérést, amit bármikor kész bepótolni.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?