SZTÁRDZSÚSZ

Mi történt Szulák Andreával? Összesúgtak a háta mögött...

A népszerû színésznő óriási feltûnést keltett legújabb darabja, a Kölcsönlakás címû vígjáték olvasópróbáján. Vajon mi áll a döbbenetes változás hátterében?
  • Szerző: Doris

Mintha teljesen kicserélték volna hazánk egyik legnépszerűbb színésznőjét! Szulák Andrea döbbenetes fogyásáról a %% számolt be elsőként, miután szemfüles olvasónk lencsevégre kapta az Operettszínház művészbejárójánál.

Andrea most a Borsnak bevallotta: két ruhaméretet fogyott!

A bombaformában lévő színésznő a Kölcsönlakás című vígjáték olvasópróbáján keltett hatalmas feltűnést. A Játékszín büféjében minden szempár rá meredt, összesúgtak a háta mögött. Tudni akarták, mi áll a látványos változás hátterében!

"Azt nem tudom megmondani, hogy hány kilót fogytam, mert nem állok mérlegre, de az biztos, hogy két ruhamérettel kisebbet hordok"

- kezdte a lapnak a művésznő, akit nemrég egy titokzatos udvarló próbált elcsábítani a pesti éjszakában.

"Este hat után egy falatot sem eszem. Reggel készítek magamnak smoothie-t. Összeturmixolok gyümölcsöket, zöldségeket, például áfonyát, búzafűlevet pici mandulatejjel. Ezzel simán kibírom délutánig. Egyébként mindent eszem, ha megkívánom, még marhapörköltet is. Azért előfordul, hogy nagyon megéhezem, olyankor viszont csak levest eszem"

- árulta el praktikáit Szulák, akinek az arcán is látszik a változás.

Mintha egy évtizedet fiatalodott volna!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?