SZTÁRDZSÚSZ

Mi történt Stohl Andrással, újra az összeomlás szélén?

Stohl András kezdeti lelkesedése is alábbhagyott. Feltûnően kimerültnek tûnik.
  • Szerző: Angie

Stohl Andrást többen a túlhajszoltságtól féltik, és attól, hogy ha nem vesz vissza tempóból, megismétlődik mindaz, ami 2010-ben majdnem a vesztét okozta.

Míg debütálásakor azért aggódtunk Andrásért, mert adás alatt furcsán kapkodott levegő után, most, a negyedik adás végeztével többeknek az szúrt szemet, hogy szinte nem is volt jelen a műsorban.

Két héttel ezelőtt legalább még benne volt egy igazi szópárbajban Majkával és Liptai Claudiával, ezúttal már csak csendben, visszafogottan ücsörgött.

Sokan úgy vélik, Buci túlvállalta magát, és attól tartanak, hogy a rengeteg munka ismét megbosszulja magát és megismétlődik vele mindaz, ami 2010-ben, amikor autóbalesetet okozott.

András, saját bevallása szerint, néha csak egy órát alszik, ami, akárhogy is nézzük, nem mondható egészségesnek. Összeszámolni sem könnyű, hány munkát vállalt az elmúlt időszakban. Tizenegy színdarabban játszik, miközben minden hétköznap reggel 6-tól reggeli rádióműsort vezet. Ehhez jön még a szinkronizálás és a TV2, a Sztárban Sztár. És persze apaként, élettársként is helyt kell állnia.

"Engem nem a siker taszított az ökörségeimbe, hanem az az irdatlan mókuskerék, amibe belehajtottam magam azzal, hogy semmire sem tudtam nemet mondani, és ennek vagy baleset, vagy baleset és börtön lett a vége”

– magyarázta az 50. születésnapja alkalmából rendezett beszélgetős esten a színész.

Nos, a külső szemlélő talán már most látja, szüksége lenne egy kis pihenésre. Persze érthető, hogy Andrásnak nehezére esik egy-egy munkára nemet mondani, hiszen börtönbüntetése után jó ideig mellőzött volt a szakmában. Egy korábbi interjúban azt is elmondta, másfél millió forintból képes megélni, hiszen el kell tartania négy gyermekét, édesanyját, özvegy nővérét és annak két gyerekét.

Ötkor kelek, 6–10-ig rádiózom, fél 11-től 3-ig próbálok… Forgatási szünetben szoktam aludni

– árulta el egy interjúban Stohl András, akinek, jól tudjuk, évekkel ezelőtt épp ez az életmód okozta a vesztét. Reméljük, most időben észbe kap, amíg se neki, se másnak nem esik bántódása és a baj nem ismétlődik meg még egyszer.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?