SZTÁRDZSÚSZ

Mi történt? Külföldre költöznek Csobot Adélék

A jobb jövő érdekében újabb magyar sztárpár döntött a távozás mellett.
  • Szerző: BDF

Istenes Bence meghozta élete legnehezebb döntését. Családjával együtt elhagyja az országot: Németországban kezdenek új életet.

Eldöntöttük, hogy hamarosan kiköltözünk Németországba.

"Természetesen minden munkát elvégzek, amiben számítanak rám ősszel. Korrekt srác vagyok, nem hagynék senkit cserben.

De amint vége az őszi televíziós szezonnak, elkezdünk csomagolni, de ez nem jelenti azt, hogy feladnám az itthoni karrierem.

"Abban állapodtunk meg az RTL-lel, hogy bármilyen feladatra ugyanúgy készen állok a jövőben is, hiszen a csatorna alkalmazottja maradok. Így, ha szükség lesz rám valamilyen műsorban, akkor arra az időre visszatérek Magyarországra” – mesélte a Life.hu-nak a népszerű műsorvezető, aki elárulta, szüksége van a változásra: új impulzusokra, kihívásokra vágyik.

Az X-Faktor házigazdája külföldön is televíziózással szeretne foglalkozni. Már különböző válogatásokon is részt vett. Mi több, ajánlatokat is kapott.

„Már voltam Kölnben. Behívtak, és nagyon elégedettek voltak velem. Ajánlatokat is kaptam. Azt kértem, hogy fél évet hadd dolgozzak a háttérben – nem képernyőn –, hogy német társaságban legyek, hogy visszajöjjön a nyelv.

Azt érzem, hogy hisznek bennem, úgyhogy előttem van a lehetőség.

"Ez az egyik része, a másik pedig a gyerek. Megtanulhatja a nyelvet, láthat egy másik kultúrát. Ha úgy alakul, bármikor visszajöhetünk, sőt folyamatosan vissza is fogunk járni, akár az RTL-es munkák miatt, de a barátaink és a család miatt is időközönként hazajövünk."

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?