SZTÁRDZSÚSZ

Mi történt? Gázsi nélkül rohant el a fellépésről a beteg magyar sztár

Az énekesnőt még július végén szállították kórházba, sokáig kérdéses volt, hogy mikor térhet vissza.

Fergeteges hangulatú koncertet adott csütörtök este Budapesten Bangó Marika, annak ellenére, hogy súlyos gerincproblémái miatt menni is alig tud. Most mégis eldobta a mankót, és táncra perdült a fellépésen! Egyáltalán nem látszott rajta, hogy közben pokoli kínokat él át.

A koncertre természetesen férje is elkísérte őt. Elemér a nap 24 órájában ápolja az énekesnőt, és most sem mozdult el mellőle. Bár Marika a buli előtt még csak ücsörgött, majd 2 mankóra támaszkodva sántikált, a zene hatására annyira felbátorodott, hogy a második dalnál már mindkét botot eldobta, és a közönséget is táncba vitte. Ám a koncert után már érezte, hogy nagy a baj.

„Meg sem vártuk a gázsit, azonnal hazasiettünk. Marika fájdalmai már elviselhetetlenné váltak, bár mivel a színpadra született, ebből a közönség nem vett észre semmit. Most is kórházban van, infúziót kap, csak este jöhet haza” – mondta a %%-nak Elemér.

Az énekesnőt július végén kellett kórházba szállítani súlyos gerincproblémái miatt, egy hétig orvosi megfigyelés alatt tartották. A doktorok utána közölték vele a diagnózist: sérve miatt műteni kell. Az operációt azonban a nagy meleg és a fertőzésveszély miatt akkor elhalasztották. Ahogy férjétől megtudtuk, szeptember végére tűzték ki az újabb időpontot, de a család persze reméli, hogy végül nem lesz szükség a beavatkozásra.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?