SZTÁRDZSÚSZ

Meztelen fotókkal udvarolnak a sármos színésznek

Már egy éve szingli Baronits Gábor, de ez nem jelenti azt, hogy a jóképû színészt vonzereje cserben hagyta volna, vagy ő maga kiábrándult volna a szerelemből.
  • Szerző: Buster

Baronits Gábor egyelőre nem akar változtatni kapcsolati státuszán, hiszen mint mondja, nincs ideje komoly, de még egy komolytalan kapcsolatra sem.

"Teljesen egyszerű oka van annak, hogy nincs barátnőm: sokat dolgozom.

Természetesen nem zárkózom el a szerelemtől, és ha véletlenül szembe jönne velem, akkor nem mondanék nemet.

Kilenc előadás mellett azonban nem nagyon marad ideje az embernek próbálkozni” - mondta a %% napilapban Gábor, aki elárulta, nem ritka, hogy maga is meglepődik egy-egy rajongói levélen, illetve az ahhoz csatolt képeken.

"Mint minden ismert ember, én is rengeteg rajongói levelet kapok, amik elég sokszínűek: színházi előadás után jellemzően nagyon szépen megfogalmazott dicséreteket, visszafogott bókokat kapok. Az ilyenekre többnyire próbálok válaszolni, de van olyan is, hogy minden előjel nélkül érkezik egy fotó egy meztelen nemi szervről, fedetlen kebelről, vagy egy helyesírási hibáktól hemzsegő felajánlkozó üzenet. Utóbbiakkal nem igazán tudok mit kezdeni, így leginkább elegánsan kitörlöm őket” – zárta le mondandóját Baronits Gábor.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?