SZTÁRDZSÚSZ

Méregdrága jegygyűrű csillog Szabó Zsófi ujján - Fotó!

A csinos mûsorvezető különleges karikagyûrût visel esküvője napja óta. Káprázatos látványt nyújt a gyönyörû ékszer.
  • Szerző: BDF

Rengeteg felkészülés előzte meg Szabó Zsófi és szerelme álomesküvőjét. A műsorvezető a hétvégén, október elsején, szombat délután Isten színe előtt is kimondhatta a boldogító igent. A nagyszabású ceremónián, amelyet a Nyíregyházi Székesegyházban tartottak, rengeteg híresség vett részt. A vendégek között ott volt Sarka Kata is, akinek kisfia, Dávidka vitte a gyűrűket az oltárhoz.  De nem csak a felhajtást tekintve tett ki magáért a pár, kiderült, hogy az igen előkelő Tiffany cégtől szerezték be szerelmük zálogát. Egy efféle különleges ékszernek azonban megkérik az árát. Egy a Zsófiéhoz hasonló darab ára a gyűrűbe helyezett kő és az arany tisztaságától függ. Ha gyémántra esik a választás, az komolyan megdobhatja az árat, így akár másfél millió forintot is kérhetnek egy egyedi ékszerért.

Most végre a jegygyűrűkről is megérkeztek az első képek. Lenyűgöző látványt nyújtanak!

Ám ez még nem minden, a csinos műsorvezető nagy napjáról az eddigi fotókon kívül további exkluzív fotók kerültek a birtokunkba. Zsófit kifinomult ízlése ezúttal sem hagyta cserben. Egy lélegzetelállító Vera Wang ruhában mondta ki a boldogító igent. A tervezőnő ruhái nem ritkák a sztárvilágban, évek óta a legfelkapottabb tervezők egyike, ugyanis hordható ugyanakkor divatos ruhákat készít. Nem hiába választotta Mariah Carey, Jennifer Lopez, Jessica Simpson, Avril Lavigne, Victoria Beckham és Uma Thurman is.

Egy átlagos Wang ruha ára is több akár 2 millió forint is lehet, de ha egyedi tervezést szeretnénk, az 20 millió forintba is kerülhet.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?