SZTÁRDZSÚSZ

Megyeri Csilla fájdalmas vallomása: Félrekezeltek

Fiatal kora óta küzd problémájával Megyeri Csilla, aki nagyon szégyellte a dolgot.
  • Szerző: Ripost

Megyeri Csilla az évekig tartó félrekezelés után most úgy döntött, elég volt: plasztikai sebészhez fordul. A hasából leszívott zsírjával kezeltette arcát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Nem azzal az általános, fiatalkori pattanásos bőrrel küszködtem, ami a tinédzserekre jellemző, hanem sokkal durvább problémám volt. Gyakorlatilag nem volt olyan felület az arcomon, amit ne borítottak volna be a gyulladt pattanások” – kezdte a Blikknek Megyeri Csilla, aki tizenévesen kozmetikushoz fordult, ám a kezelés tovább rontott a helyzeten.

Megyeri Csilla

Fotó: Ripost

„Sajnos, akkor nagyon félrekezeltek, két hétig be volt gyulladva, besebesedett, fel volt dagadva az egész fejem, borzasztó látvány volt. Ma már tudom, hogy rögtön bőrgyógyászhoz kellett volna fordulnom, és akkor megúsztam volna azt a sok csúnya heget, ami visszamaradt, és ami egészen idáig nagyon zavart.”

Évekkel később bőrgyógyászhoz fordult, ahol gyógyszert írtak fel neki, és az is kiderült, hogy hormonális probléma állhat a dolog hátterében – így fogamzásgátlót is kellett szednie.

„Ettől ugyan a gyulladás elmúlt, de a csúnya kráteres bőr sajnos megmaradt, habár az évek alatt sokat halványultak a hegek” – tette hozzá Csilla, aki nagyon szégyellte a bőrét, de mint kiderült, van megoldás a problémájára. Csillán egy speciális eljárást végeztek a kórházban: a hasáról leszívott kis mennyiségű zsírt a levett vérével keverték össze (ez egy zsír őssejt és vérlemez-plazmafehérje szuszpenzió), az így kapott töltőanyagot pedig egyenként a hegekbe fecskendezték.

„Még duzzadt és lila az arcom, de szemmel látható, hogy a hegeim szerencsére eltűntek” – mondta Csilla. „Nem bántam meg, remélem, pár nap múlva lemegy a duzzanat is, és végre visszakapom a szép bőröm!”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?