SZTÁRDZSÚSZ

Megviselik a gyógyszerek Benkő László szervezetét

A zenész szembeszállt a betegséggel és egy pillanatra sem hagyta el magát.
  • Szerző: Angie

Benkő László egyre jobban érzi magát, de mostanában az immunrendszerének megerősítésén dolgozik. Ez azonban nem megy könnyen, mert rengeteg gyógyszert kell szednie. Az Omega billentyűse valamelyik nap arra eszmélt, hogy szó szerint lehúzzák a zsebét a tabletták.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László / Ripost

Ahogy arról a elsőként beszámolt, két évvel ezelőtt májdaganatot diagnosztizáltak nála. Megműtötték és kemoterápiás koktéllal kezelték, majd az elmúlt hetekben ismét kés alá kellett feküdnie.

A bőrén találtak rosszindulatú elváltozást, amit eltávolítottak, azonban gyógyultnak korántsem mondhatja magát. Benkő a -nak elárulta, testileg jól van a körülményekhez képest, ám az immunrendszerét nagyon fel kéne valahogy erősítenie.

„Sajnos rengeteg gyógyszert kell szednem. Ijesztően sokat. Egy kisebb csomagot kell magammal cipelnem mindenhova, ha berakom a zsebembe súlya van annak a 30 darab tablettának, amit mindennap be kell vennem. Ez sem járul hozzá ahhoz, hogy az immunrendszerem ismét megerősödjön, márpedig, most csak erre kell koncentrálnom. Alig várom, hogy jobb idő legyen és kimehessek a szabadba, mert szükségem lenne a D vitaminra is. A sípcsontomról eltávolították a beteg bőrt, szépen gyógyul a seb. Lassan készen állok egy kis szobabiciklizésre is„ – mondta a zenész, aki a cél érdekében vitaminokat szed és sok gyümölcsöt eszik.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?