SZTÁRDZSÚSZ

Megváltás volt Keresztes Ildikónak a kiesés

Óriási élmény volt neki A Nagy Duett, annak ellenére, hogy számos más tennivalója miatt egyre nehezebben bírta a hajtást.
  • Szerző: BDF

Sokak meglepetésére Schobert Norbi és Keresztes Ildikó párosa nem lesz ott a héten A Nagy Duettben. A kiesés a fitneszgurut viselte meg jobban, az énekesnőnek talán még megkönnyebbülés is, hogy nem kell vasárnapra készülnie.

"Ez Norbinak nagyobb érdekesség volt nyilván, mint nekem. Úgy érzem, én a Sztárban Sztárban már kitettem magamért. Nekem ez csupán egy jó játék volt" - kezdte Keresztes Ildikó, aki azt is elmondta, imád pörögni, de a rengeteg munka miatt kissé elfáradt.

"A szűkebb és a tágabb környezetem is örült neki, hogy végre visszakaptak. Ugyanis nagyon sok feladatom van egyébként."

Nehezen bírtam ezt fizikailag, és mindenféle más szempontból is. Annak ellenére, hogy baromira élveztem, mert imádok játszani és szerepekbe bújni, de valóban rengeteg időmet vette el. Egy kicsit elfáradtam, de nagyon jól éreztem magam ebben a pár hétben.

- árulta el az énekesnő a Mokka hétfői adásában. Keresztes egyébként a műsor mellett ugyanúgy koncertezett, és színházban is játszik. Szóval érthető a fáradtsága.

És ezeket olvastad már?