SZTÁRDZSÚSZ

Megtudtuk, fájdalmas beavatkozáson esett át a TV2 csinos sztárja

A Több mint testőr házigazdája a Ripostnak beszélt az állapotáról.
  • Szerző: bdf

Fájdalmas beavatkozáson esett át Vámos Erika. A Több mint TestÕr házigazdája még a születésnapját sem tudta felhőtlenül megünnepelni.

"Pénteken volt egy szájsebészeti műtétem. Azért nem beszéltem róla eddig, mert beszélni is képtelen voltam" - kezdte a %%-nak a tévés, aki mesélt a részletekről is.

"Korábban egy egyébként egészséges fogam gyökércsúcsán keletkezett egy ciszta, amit emiatt kétszer-háromszor is gyökérkezeltek, de nem oldódott meg a probléma. Végül súlyosan gyulladt állapotában fel kellett vágni az ínyemet, hogy a tályog ürülni tudjon. Mindezt érzéstelenítés nélkül, hiszen a gyulladásos területet nem lehet érzésteleníteni. Õrület, amit megéltem vele, végül kihúzták: csontpótlást és implantátumot kaptam. De éreztem, hogy valami nem jó, kidobta a szervezetem az implantátumot, mert mint kiderült, baktérium maradt benne. Majd a fog helyén megjelent egy hatalmas hólyag, ami újra kifakadt, pont amikor Izlandon voltam. Minden tiszta vér volt.

Döntött az orvos, el kellett távolítani az egész csontpótlást és minden gyulladt szövetet, az ínyemtől az arcüregig. Másfél órán át vésték, fúrták, tépték, rángatták.

"Már azon gondolkodtam, hogy altatást kérek. Mindent ki kellett szedni, a számból lehetett is látni az arcüreg csonthártyáját”- magyarázta lapunknak Erika, aki a születésnapját is az orvosi rendelőben töltötte.

"Begyulladtak a varratok, ezért vissza kellett mennem. Most antibiotikumot kapok. Még az orrfújás is fáj. Bébiételen élek egy hete. Nagyon rosszul viselem, és fájdalmaim is vannak. Az a szerencse, hogy nagyon hátul van és nem látszik."

És ezeket olvastad már?