SZTÁRDZSÚSZ

Megtudtuk, ápolót és kertészt is kap Törőcsik Mari

Velemben alig várják, hogy Törőcsik Mari végre végleg hazatérjen a településen álló otthonába. A falu polgármestere lapunknak kijelentette: nem hagyják magára a mûvészt azután sem, hogy kiengedik a kórházból.
  • Szerző: BUSTER

Két otthon töltött nap után Törőcsik Mari visszakerült a szombathelyi Markusovszky kórházba, miután megbotlott és elesett velemi házában. A település polgármestere, Szél Józsefné a %%-nak beszélt arról, mindenki aggódik a legendás színésznőért.

"Bizakodunk, hogy ez most tényleg csak egy átmeneti helyzet, és hamarosan újra itt üdvözölhetjük a velemi házban” – mondta a polgármester.

A magam részéről már tettem lépéseket annak érdekében, hogy közösségként a lehető legtöbbet tegyünk a színésznő nyugalma érdekében.

"Biztosítani fogunk számára – az önkormányzat alkalmazásában álló - segítőt, aki a kertjét gondozza a jövőben, illetve szólni szeretnék annak az időseket gondozó kedves hölgynek, aki naponta jár a rászoruló lakóinkhoz, hogy Törőcsik Marit is segítse, ha végre hazatér" - fűzte hozzá a polgármester, aki azt is elárulta, hatalmas ünnepséggel készülnek Törőcsiknek.

Erről a részleteket elolvashatod a %% napilap keddi számában!

És ezeket olvastad már?