SZTÁRDZSÚSZ

Megtört Majka: megható, amit Curtisnek üzent

Első nagykoncertjét adta Majka, amióta kitette a zenekarból barátját, Curtist. A rapper-mûsorvezető szemmel láthatóan megbánta, hogy lapátra tette volt zenésztársát, ugyanis elsírta magát a színpadon.
  • Szerző: bdf

Az egész országot meglepte augusztusban, amikor Majka a Szegedi Ifjúsági Napokon bejelentette, hogy a munkában és a magánéletben is végleg „szakít” Curtisszel, mert elege lett barátja drogproblémáiból.

Azóta a helyzet elmérgesedett a két rapper között, többször nyilvánosan üzengettek egymásnak. Curtis többször kifejtette, hogy nem bocsát meg Majkának, mert árulónak tartja, amiért kiteregette a szennyest. Mindennek ellenére Majka nem adja fel! Egy hónappal az eset után a nyárzáró nagykoncertjén sem bírta ki, hogy ne szóljon a régi cimborájához.

A szombati buli úgy indult, akárcsak korábban bármikor egy átlagos Majka-Curtis buli, egyedül annyiban különbözött a koncert a megszokott formációtól, hogy a produkció neve már "Majka és a Õk"-re változott, Curtis helyett pedig a BSW rapcsapat lépett színpadra.

A show felénél Majkából kitört mindaz, ami a lelkét nyomja a „szakítás” kapcsán. „Rengeteg minden történt ezen a nyáron, annyi, ami egy életre is elég nekem.

Van egy fickó, aki nyolc éven át volt a zenekar tagja, a társam, sőt a barátom. (...) Akármi is történt, mi ugyanúgy szeretjük azt a srácot

  majd megtörten az Ítélet helyett című slágerének utolsó négy, sokatmondó sorával üzent Curtisnek.

Hogy mit mondott pontosan Majka, és kikkel próbálta pótolni a koncerten Curtist, elolvashatod a %% napilap hétfői számában.

 

És ezeket olvastad már?