SZTÁRDZSÚSZ

Megtapasztalta a legalját: A pornózásról vallott a TV2 exsztárja

Sosem beszélt róla, de most elárulta, hogyan sikerült a háta mögött hagynia kétes múltját!
  • Szerző: BDF

Sáfrány Emese már öt éve, hogy végleg felhagyott felnőttfilmes karrierjével. Most pedig bevallotta, komoly lelki csatákat vívott a pornózás miatt.

"Húszas éveimben volt egy-egy mélyebb időszakom, és amikor egyre tisztábban láttam, hogy nem jó úton járok, nagy segítség volt, hogy elkezdtem meditációs táborokba járni. Ott sikerült teljesen megnyugodnom, kikapcsolnom és rengeteget tanultam mások történeteiből is" – mondta el Aleska a Lokálnak, aki ma már másként döntene, nem bánja a múltat.

"Pont azért jó, hogy mindez megtörtént velem, mert megtanultam máshogy gondolkodni, cselekedni, mindenből pozitívan kijönni."

Megtapasztaltam a legalját, aminél rosszabb már úgysem lehet, így meg minek szomorkodjak, minek stresszeljek?

"Ami öt évvel ezelőtt történt, az a múlt, én is más lettem, a környezetem is. Olyan, mintha nem is velem történt volna ez az egész, idegen számomra az egész felnőttfilmes múltam."

Emese teljesen új életet kezdett. Légtornászversenyző lett, táncot tanít, vezeti a főzőblogját, és két színházi társulatban is tevékenykedik. Szakmai sikerei mellett pedig a magánélete is a lehető legjobban alakul, pár hónappal a szakítása után ismét bekopogtatott hozzá a szerelem.

"Szerelem volt első látásra, és gyakorlatilag az első randink óta elválaszthatatlanok vagyunk: szinte máris együtt élünk" –  árulta el Emese, akinek focista kedvese ugyan elfogadta felnőttfilmes múltját, de néha még rácsodálkozik „Aleskára”.

"A hétköznapokban és otthon egy átlagos lány vagyok, de ha jobban ki vagyok csípve, akár egy esemény előtt, akkor a párom néha rácsodálkozik: „Hű, tényleg Aleskával járok?”

Olykor még furcsa neki a helyzet, de mindent átbeszéltük, és egyikünk sem firtatja a múltat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?