SZTÁRDZSÚSZ

Megszületett az ítélet Hujber Ferenc drogos ügyében

Rájár a rúd Hujber Ferencre. Most kábítószer birtoklásért kell felelnie a bíróság előtt.
  • Szerző: Angie

Megszületett az ítélet Hujber Ferenc drogos ügyében. Gyorsított eljárásban tárgyalták, de a színész az ítélet ellenére még kérheti a nyilvános per lefolytatását.

Megszületett a végzés az említett ügyben, de azt még nem lehet tudni, hogy a védelemhez eljutott–e az ítéletről szóló levél."

"Hivatalos tájékoztatást éppen ezért nem adhatok az ügyben, hiszen az átvételtől számított néhány napban - ha nem ért egyet a bírói döntéssel, vagy aránytalannak tartja a büntetése mértékét - még lehetősége van a színésznek kérvényezni a tárgyalás részletezését."

"Az pedig, nyílt tárgyalást vonna maga után"

– tájékoztatta a %%-ot a Budakörnyéki Ügyészség szóvivője.

A színésznél közel egy hónappal ezelőtt házkutatást tartott a rendőrség, aminek során marihuánát találtak.

Hujber ekkor nem is tagadta, hogy lefekvés előtt használni szokta a szert, sőt Facebook-oldalán még viccelődött is az eseménnyel, majd hozzátette: szerinte a fű nem drog.

Mások nem igazán értettek egyet vele, a Szentendrei Járási Ügyészség kábítószer birtoklásának vétsége miatt vádat emelt ellene.

"A bűncselekmény elkövetési tárgya egy rendőri intézkedés során lefoglalt, csekély mennyiségű kábítószer. A vádirat alapján az ügyben, a Szentendrei Járásbíróság jár el" – közölte akkor dr. Gyugyi Csilla, a Pest Megyei Főügyészség sajtószóvivője.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?