SZTÁRDZSÚSZ

Megszólalt Frenreisz Károly: Ez a véleménye Tóth Gabi "bukásáról"

Frenreisz szerint minden énekesnek, aki elindul egy versenyben, számolnia kell azzal is, hogy esetleg nem nyer.
  • Szerző: BDF

Rengetegen háborognak, amiért nem Tóth Gabi nyerte meg A Dalt. Tévénézők százai követelik a végeredmény újragondolását. Szerintük ugyanis nem Pápai Jocinak, hanem Gabinak kéne képviselnie hazánkat Kijevben. Véleményükkel nincsenek egyedül. Gabi testvére, Tóth Vera is kifakadt a közösségi oldalán.

Szerintem a hétvégén nemcsak egy ország, de az egész világ akaratát sikerült semmibe venni

– írta az elfogult testvér, aki azt kifogásolja, hogy mivel Gabi a zsűri miatt nem jutott a legjobb négy közé, így már a közönség sem is szavazhatott rá.

A megosztó ítéletről A Dal egyik ítészét, Frenreisz Károlyt kérdezte a Bors.

Nekem a dallal kezdettől fogva problémáim voltak.

"Igyekeztem pártatlanul zsűrizni, és a saját véleményemnek hangot adni. Meg is említettem a zsűrizés közben, hogy a Gabi által beígért magyar népzene felé indulás helyett egy meghatározhatatlan stílust kaptunk.

Erős utánérzéseim vannak nemcsak a dallal, hanem a színpadi megjelenéssel is.

"Hozzá kell tennem, hogy a döntőig kizárólag Gabi zsenialitása, és az iránta érzett határtalan elismerünk repítette. Ahogy említettem, én őt az egyik legjobb énekesnek tartom, nagyon szeretem a hangszínét, az énekstílusát” – mondta Frenreisz, aki hozzátette, ami a petíciót illeti: nem akar állást foglalni.

„Ha valaki elindul egy versenyen, akkor számolnia kell azzal, hogy nem nyer. Ha ezt valaki előre nem tisztázza magában, akkor inkább ne induljon.

Ez a hozzáállás nekem egy kicsit erőszakosnak tűnik.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?