SZTÁRDZSÚSZ

Megszólalt a Texasban élő magyar modell: érdekes ez a helyzet és kicsit félelmetes is

Polgár Kriszta szerint úgy tűnik, az lesz az első állam, amelyik lazít a koronavírus miatt bevezetett szabályokon.
  • Szerző: Doris

Polgár Kriszta az Instagramon adott helyzetjelentést Texasból a koronavírussal kapcsolatban. A 33 éves magyar szépségkirálynő elárulta, hogy Texas kormányzója bejelentette: lazítanak az eddigi korlátozásokon.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Polgár Kriszta / Facebook

Ez azt jelenti, hogy a jövő héttől visszaállítják a normál betegellátást és műtéteket a kórházakban, újra lehet időpontot kapni.
A parkokat és a játszótereket újra megnyitják, igaz csak maszkban lehet majd ott tartózkodni, és egyszerre maximum öt ember élvezheti a friss levegőt.

Sőt, az sem kizárt, hogy április 27-től bizonyos feltételekkel kinyitnak a mozik és az éttermek is. Kriszta ezt felemás érzésekkel fogadta!

„Érdekes ez a helyzet és kicsit félelmetes is, hogy elsők vagyunk ebben, de meglátjuk, hogy alakul. Azért mi még karanténozunk egy ideig. Texasban közel sem olyan a helyzet, mint például New Yorkban. Itt nagy tereken élünk, konkrétan nincs tömegközlekedés, tényleg el tudják kerülni egymást az emberek” – fogalmazott bizakodva a modell.

🇺🇸 GIVEAWAY 😉 Just kidding. Trying to make you smile and giving updates to my hungarian followers 😉 🇭🇺 NYEREMÉNYJÁTÉK 😉 Na jó csak viccelek és szerettem volna kicsit lazítani a feszült helyzeten (légyszi értsétek a humort az utolsó gurigáinkkal 😂) És persze egy kis helyzetjelentés... Nálunk nagy változások történnek. Úgy tűnik, Texas lesz az első állam aki lazít a szabályokon. Tegnap a kormányzó bejelentette, hogy ebben a tanévben már nem lesz tanítás. Ez a tavaszi szünet kicsit hosszú lesz. Viszont jövő héttől visszaállítják a normál betegellátást és műtéteket a korházakban (hiszen a többi betegség sem tűnt el), újra lehet időpontot kapni. A parkokat/játszótereket újra megnyitják, maszkban lehet majd ott tartózkodni és max 5 embernek egyszerre. Április 27.én sorra veszi a mozik és az éttermek helyzetét, még az is lehet, hogy bizonyos feltételekkel kinyitnak. Érdekes ez a helyzet és kicsit félelmetes is, hogy elsők vagyunk ebben, de meglátjuk hogy alakul. Azért mi még karanténozunk egy ideig... *Texasban közel sem olyan a helyzet mint pl New Yorkban. Itt nagy tereken élünk, konkrétan nincs tömegközlekedés, tényleg el tudják kerülni egymást az emberek... #covi̇d19 #coronavirus #texas #houston #thewoodlands

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?