SZTÁRDZSÚSZ

Megszólalt a nagybeteg magyar énekesnő: rettegek attól, hogy lebénulok

Bangó Marika fájdalmai másfél hónappal ezelőtt kezdődtek. Az énekesnő kórházba került, ahol megállapították: súlyos porckorongsérve van. Hamarosan mûteni fogják.
  • Szerző: bdf

Óriási fájdalmakkal küzd Bangó Marika, aki leginkább attól retteg, hogy lebénulhat.

"Rettenetesen telnek az éjszakáim. Olyan óriási fájdalmam van, hogy szinte egy percre sem tudom lehunyni a szemem.

Reggelre pedig annyira belefáradok már, hogy gyakorlatilag belealszom a szenvedésbe, akkor tudok egy picit aludni

– panaszolta az AcNews-nak Marika, aki hozzátette, porckorongsérve mellett más problémákkal is küzd. Hiába szed be fájdalomcsillapítókat, nem enyhülnek a fájdalmai. Kezelésekre jár, és orvosa már előjegyezte műtétre, most nem tud mit csinálni, várnia kell.

"Gyógytornára és masszírozásra járok, emellett pedig a kórházban rendszeresen infúziót kapok” – mesélte el az énekesnő, aki a házimunkát sem tudja rendesen elvégezni. De a családja és a barátai sok mindenben segítik őt.

„Egyre jobban nem bízok már a kezelésekben, attól tartok, nem fogom megúszni az operációt. Eleinte a műtét gondolatától is rettegtem csak úgy, mint attól, hogy lebénulhatok. Sírva kérdeztem az orvost, hogy mire számíthatok, ha tényleg bekövetkezik. (...) Kimerültem a fájdalomtól és a nemalvástól, nem bírom már, és nem bánnám, ha mindenen túl lennék” – mondta az énekesnő, akinek hamarosan újra be kell feküdnie a kórházba.

„Két hét múlva sajnos újra megyek a kórházba, és megismétlik a vizsgálatokat, infúziókúrát fogok kapni, talán ott eldől, mi lesz velem” – zárta a beszélgetést Marika.

És ezeket olvastad már?