SZTÁRDZSÚSZ

Megszereztük a fotókat Kis Grófo klipjének forgatásáról, ne hagyd ki!

Kis Grófo kizárólag a Ripostnak engedett betekintést legújabb dala, a Kameszito forgatására. Az énekes izgalmas részleteket árult el felvételről és még exkluzív fényképeket is kaptunk.
  • Szerző: bdf

A Lávkóma után újabb slágerrel döngeti a magyar zenei piac kapuit Kis Grófo. Legfrissebb dala a Kameszito címet kapta, aminek szövegét jó barátja közreműködésével már fél éve megírta, de a videoklip csak szerdán került fel a legnagyobb videómegosztó oldalra.

A felvételt két nap alatt már közel kétszázezren látták: „megerőszakoltam a replay gombot” – írták sokan. Többek szerint idén is Kis Grófóé a nyár slágere. Megkerestük az énekest, aki elárult néhány titkot a %%-nak a klipforgatásról.

Többek között azt is, hogy bár korábban nem volt jellemző, ezúttal konyakkal lazítottak a felvétel szüneteiben.

„A Kis Grófo klipek és a dalaim mindig a mulatásiról szólnak. A rajság, a buli, a szép lányok és a luxuskocsik elengedhetetlen „kellékei” a felvételeknek. Azt gondolom, hogy ezt az emberek már el is várják tőlem. Sokan kérdezték, mit jelent a dal címe, nem titok: 'szeretek mulatni'” – mondta el a %%-nak Kis Grófo, aki lapunknak megsúgta, bizony mindenki iszogatott kicsit a forgatás alatt.

 „Egy hétfői napon forgattuk a klipet. Én vasárnap hét koncertet nyomtam le, majd hazaértem, és indultam is a felvételre. Összesen tizennégy óra alatt csináltuk meg. Semmit nem aludtam, hulla fáradt voltam, és kellett az energia, ezért fogyott néhány pohárkával a konyakból.

Bevallom, nem ment le teljesen józanul a forgatás. Letettünk egy Hennessyt azt asztalra, és mindenki szépen kortyolgatott belőle.

"Csak stílusosan, ahogyan a dalszöveg is szól: a Dom Perignon és a Hennessy már vár. A munka mellett nagyon jót buliztunk, és így, hogy nem voltunk teljesen józanok, hitelesebb is lett a felvétel” – árulta el az énekes.

És ezeket olvastad már?