SZTÁRDZSÚSZ

Megszakad a szív: elhunyt a Columbo sztárja

95 éves korában meghalt a számos népszerű filmből és sorozatból ismert színész, halálhírét fia közölte közösségi oldalán.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Meghalt 95 éves korában Bruce Kirby amerikai színész, akit közel 150 filmben és sorozatban láthattunk a karrierje során. Halálhírét fia közölte Facebook-odalán egy hosszú bejegyzésban, amiben többek között megemlékezett édesapja tehetségéről is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Az én csodálatos édesapám, Bruce Kirby 95 évesen békésen távozott a múlt éjjel Los Angelesi otthonában. A szívem nehéz, de hálás vagyok minden áldott évért, amit együtt tölthettünk. A mostohaanyám Roz szeretete és odaadása figyelemre méltó volt és sokat hozzátett ahhoz, hogy ilyen sokáig életben maradj (…) Köszönöm apa, hogy annyi mindent tanítottál a színészkedésről, és arról hogyan lehet valaki elhivatott a munkája iránt, miközben megosztja a szeretetét másokkal. Hiányozni fogsz és mindig szeretni foglak. Örülök, hogy fent vagy Brunóval és a szereteinkkel” – írta fia, John Kirby búcsú bejegyzésében.

My dear brilliant Dad BRUCE KIRBY passed away peacefully last night at Cedars in Los Angeles at the age of 95. My heart...

Közzétette: John Kirby2021. január 25., hétfő

A színész összesen 144 filmben és sorozatban szerepelt 1955 és 2009 között, filmjei közül emlékezetes volt például A 22-es csapdája, az Állj mellém!, a Dobjuk ki anyut a vonatból vagy a három Oscar-díjjal jutalmazott Ütközések. Sorozatok közül hosszabban játszott többek között a Kojak-ben, az L. A. Law-ban, a Columbo-ban, az Ármány és szenvedély-ben, miközben olyanokban vendégszerepelt, mint a Mission: Impossible, az Öreglányok, a Murphy Brown, a Gyilkos sorok, Az elnök emberei, a Maffiózók, a Gyilkos számok vagy a Dokik.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?