SZTÁRDZSÚSZ

Megrázó részleteket mesélt a szüléséről Pirner Alma

A világbajnok rúdtáncos megindító őszinteséggel írta le blogjában a szülési élményét. Pirner Alma bevallotta, hogy nem ment minden a legkönnyebben, ugyanis kisfia nyakára rátekeredett a köldökzsinór.
  • Szerző: MF

Október végén hozta világra első gyermekét a szexi rúdtáncos, méghozzá az TV2 kamerái előtt, de eddig nem árult el részleteket arról, hogy ő hogyan élte meg mindezt.

 

Pont 2 éve talàlkoztunk...a semmiből jöttèl, váratlanul, amikor nem is szàmítottam Ràd. Életem legnehezebb időszakàban,...

Szerző: Alma Pirner2015. október 20.

Pirner Alma a blogjában általában tippet ad a nőknek, de most magáról írt, méghozzá kegyetlen őszinteséggel. A rúdtáncvilágbajnok ugyanis már a szülés előtt összeomlott, mert lélekben nem készült fel arra, ami rá vár. Ekkor tudatosult benne, hogy különválnak fizikailag a fiával, és többé már nem kismama lesz.

"Aztán egyszer csak eltört a mécses, és sírni kezdtem. Feltörtek belőlem az érzelmek, hogy hamarosan kettéválunk. Vártam már ezt a pillanatot, mégis megkönnyeztem, hogy a pocakomat 'elvesztem' hamarosan, és már nem bennem növekszik tovább az új élet"

- írja a bejegyzésében az újdonsült anyuka.

 

Semmiképp sem akart altatásban szülni az Édes Élet szereplője, ezért az orvossal a gerincbe adott érzéstelenítés mellett döntöttek.

"Besétáltunk a műtőbe, és jött, amitől a legjobban féltem. A spinális (gerinc)  érzéstelenítés. A legjobb specialistát választottam a klinikán, mégis félelem volt bennem, és bíztam nagyon a kezében, hogy minden rendben lesz. A második legnagyobb félelmem az volt, hogy nem fogom érezni köldöktől lefelé az altestemet. Egy olyan embernek, aki mozgással, tánccal foglalkozik, és igen fejlett a testtudata, ez a legszörnyűbb, ahogy belegondoltam."

 

My. Én már azóta szeretlek, mikor még nem voltál más, csak puszta gondolat, és a csillagok lüktették az égre ké...

Szerző: Alma Pirner2015. november 8.

Alma még a szülés előtt megfogadta, hogy addig nem néz a lábára, amíg nem tér vissza az érzékelése, ugyanis az a bénult állapot teljesen összetörte volna. Az érzéstelenítés azonban elkerülhetetlen volt, hiszen császármetszéssel hozták világra Alent, a fejmérete miatt. De, mint később kiderült, egy komoly komplikációtól is megóvták a picit a császárral.

"Amikor kiemelték, kiderült, hogy rá volt tekeredve a köldökzsinór, így áldottam az orvost, és magamat is, hogy hallgattam rá, és a császármetszés mellett döntöttünk!"

 

Ma az egyik kedvenc képemet szeretném megosztani veletek.1 nappal szülés előtt és 3 nappal szülés után...#beforeafter #humanbodyisamiracle #magicwasinsideme

Szerző: Alma Pirner2015. november 11.

A rúdtáncosnak nem egyedül kellett végigcsinálni a szülést, ugyanis férje, Attila mellette volt az elejétől a végéig. Sőt, a szülést követő három napot is egy családi szobában töltötték a kórházban, együtt mind a hárman. Ez pedig tökéletesen összekovácsolta a boldog szülőket és első csemetéjüket.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?