SZTÁRDZSÚSZ

Megrázó részletek derültek ki Petics Kristóf halálával kapcsolatban

A szemtanúk meséltek arról, hogyan húzták ki a vízből.
  • Szerző: Ripost

Mint arról korábban a is beszámolt május 23-án éjjel az Újfehértói tóban talált rá holtan a fiatal énekesre az édesanyja.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Egy közösségi oldalon jelent meg bejegyzés azoktól a fiataloktól, akik ott voltak, amikor Kristóf holttestét megtalálták.

A három fiatal a közelben volt, Újfehértó határában, amikor az énekes holttestét megtalálta az édesanya. A szemtanúk kétségbeesett kiabálásra lettek figyelmesek. Odarohantak a tóhoz. Bejegyzésük szerint a halott fiún nem voltak külsérelmi nyomok, a lábai is szabadon voltak.

„Segélykiáltásra lettünk figyelmesek vasárnap 13.30 előtt. Odarohantunk a barátnőmmel, majd amikor láttuk, hogy mi van, kiabáltam a páromnak. Közben bemásztam az áldozat mellé. Akik ott voltak, hívták a mentőket. A párom is odaért, kihúztuk a partra. Semmi külsérelmi nyom nem volt rajta és a lábai is szabadok voltak. A párom szívmasszázst végzett rajta, a hozzátartozók lélegeztették szájon át addig, amíg a mentők megjöttek. A mentőorvos megállapította, hogy elhunyt. Az ügyeletes orvos is kiért, a rendőrséggel együtt. Az orvos annyi megjegyzést tett, hogy szerinte kb 8 órája halott lehetett. A rendőrök felvették az adatainkat és a jelenlévő hozzátartozókét, majd délután öt körül mentek el, akkor vitték el, a halottkém addig helyszínelt” – idézte szó szerint a Bors a bejegyzést.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?