SZTÁRDZSÚSZ

Megműtötték Gergely Róbertet: Ezért volt szükség a beavatkozásra

A színész ízületi gondoktól szenved, amely nemcsak fájdalommal jár, de az előadások miatt nagy fejtörést is okoz neki.
  • Szerző: BDF

Gergely Róbertet a napokban műtötték, most még kötözésre jár, de egy hónap múlva reményei szerint már nyoma sem lesz a történteknek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Az igazság az, hogy ez fájdalommal is jár, ami elég kellemetlen. Bal kezemen a kisujjamat nem tudtam a többivel együtt kinyitni, ezt oldották meg egy kisebb műtéttel. Hiába az ember nem használja a bal kisujját semmire, egy idő után zavaró, hogy nem tudja kinyújtani” – árulta el a Vasárnapi Blikknek a színész, aki sajnos jól ismeri már ezt a betegséget.

Fotó: Ripost/ Szabolcs László

„Pattanó ujjnak hívják, ami azt jelenti, hogy az idegek beszűkülnek, emiatt nem működik jól. Nem ez volt az első ilyen élményem, sajnos már negyedszerre műtötték a kezemet ugyanezzel a problémával, csak másik ujjamat.”

A színészt a baleseti sebészeten látták el, helyi érzéstelenítéssel egy rövid műtét során egy apró bevágást ejtettek a kezén.

„Úgy voltam vele, hogy csináljuk meg most a műtétet, mert hamarosan bemutatóm lesz. A munkámat el tudom látni így is, most is zajlik a próbafolyamat, de nem szeretnék március 19-én kötéssel a kezemen a közönség elé állni” – tette hozzá.

És ezeket olvastad már?