SZTÁRDZSÚSZ

Megmutatta, hogyan alszik előadás közben az Operett sztárja - KÉP!

Néhány nappal ezelőtt Mészáros Árpád Zsolt nem jelent meg egy előadáson, mivel elaludt, senki nem találta. Az álomkór azonban ismét úrrá lett a színészen, immáron szemtanúk előtt.
  • Szerző: Ripost

Mészáros Árpád Zsolt a %% kedvéért megmutatta, hogyan szokott elbóbiskolni, ha már nem bírja a gyűrődést. MÁZS azt is elárulta, nem kell ringatni, mert mostanában sok munkája miatt fáradtabb.

Az Operett sztárja épp a Notre Dame-i toronyőr című darabra próbál, az ebből az alkalomból szervezett sajtótájékoztatón improvizált nekünk egy gyors elalvást. MÁZS igyekszik kiparodizálni magát, mivel néhány nappal ezelőtt valóban elaludt, így lekésett egy előadást, amiért talán retorzióra is számíthat.

A karmester öltözőjében pihentem le a próba után. Lehalkítottam a telefonomat és már csak az előadás kezdetére ébredtem fel. Több helyszínen játszunk, mellette táncpróbáink is vannak és néha kimerül az ember.

Azt szoktam mondni, hogy  jó levegő van az Operettszínházban és KERO tanár úr energiái elaltattak

- humorizált Zsolt, aki már a vezetőséggel is beszélt az esetről.

"Szerencsére nem maradt el előadás miattam és hát emberek vagyunk, néha hibázunk. Természetesen, ha kell, vállalom a felelősséget" - fejezte be Mészáros Árpád Zsolt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?