SZTÁRDZSÚSZ

Meglepő videó: Õszintén beszél a drogozásról Curtis

Az elmúlt hetekben a két népszerû rapper, Curtis és Majka botrányos szakításától volt hangos a honi bulvársajtó.
  • Szerző: Angie

A tények ismeretében meglehetősen furcsa aktualitást kap a Sláger TV Bencze házhoz megy című műsorának vasárnapi adása, hiszen a házigazda, Bencze Attila vendége éppen Curtis lesz, ráadásul az interjút közvetlenül a SZIN-en kipattant botrány előtti napon forgatták.

A szabadszájú rapper problémás gyerekkoráról is mesélt, kitérve arra, hogy a balhés életvitelből a foci jelentette számára a kiutat.

"Ahol felnőttem és ahogy szocializálódtam a telepen… egy ilyen gyereket kiemelnek, aztán keres egy csomó pénzt, szponzorok keresik meg, hogy hordd a cipőiket, amiket előtte csak kirakatban néztél és folyt a könnyed érte, és aztán mindent megkapsz, azt szerintem nagyon nehéz kezelni. A sikert ugyanolyan nehéz kezelni, mint azt, hogy nincs semmid”

– mondta Curtis.

A rapper nyíltan beszélt legmélyebb érzéseiről is, például az édesapja elvesztéséről, amely a mai napig meghatározó emlék a számára. De tabuk nélkül vallott a legnehezebb időszakáról is, amit legszívesebben kitörölne az életéből.

"Volt a balesetem, amikor bódult állapotban egy oszlopnak nekimentem szilveszter másnapján. Foghatjuk arra, hogy fiatal voltam, de ez nem mentség rá."

"Nagyon sok gyerek rólam vesz példát, és amikor látják, hogy Curtis bemindenezve oszlopot visz ki a luxuskocsijával, akkor egy gyerek lehet, hogy azt hiszi, menő, mert azt csinálta a kedvence, közben pedig nagyon nem menő az."

Arra nem is vagyok büszke; azt a korszakomat nagyon kitörölném.

 

És ezeket olvastad már?