SZTÁRDZSÚSZ

Meglepő vallomás: ezért ment Kubába Lajcsi

Havannában, az egyik magyar televízió riporterétől tudta meg Lagzi Lajcsi, hogy újra vádat emeltek ellene, és a víz- és áramlopási ügy miatt akár 12 évet is kaphat.
  • Szerző: Ripost

Sikerült elérnünk a zenészt Kubában, állítja, nem a börtön elől menekült el.

„Azért vagyok Havannában, Kubában, mert kaptam egy visszautasíthatatlan lehetőséget a világhírű Havanna Social Club zenekartól. Egyedüli európai zenészként velük tarthatok az idei turnéjukon”- kezdte Galambos Lajos”Boldog vagyok itt kint, nem elmenekültem, ahogy sokan gondolták, hanem egy olyan lehetőséget kaptam ettől az együttestől, amit szakmai karrierem csúcsának tartok. De a héten már hazautazom.”

A mulatós zenésznek nagyon fáj, hogy pont ezekben a nehéz pillanatokban nem lehet a családjával.

Furcsa módon egy tévériportertől tudtam meg, hogy vádat emeltek ellenem, aki felhívott, hogy mit szólok hozzá. Igazából nem lepődtem meg igazán, számítottam rá.

Azt mondja, azonnal haza akart jönni, de Bogi, a felesége lebeszélte róla.

„A családomat viseli meg jobban a dolog, főleg Bogit, akit most szintén bűntársként vádoltak meg” – folytatta Lajcsi. - ”Neki két bűne van, az egyik, hogy a feleségem, a másik, hogy a lakcíme a Boldogasszonypusztán van. Még csak meg sem nézték a mi bizonyítékainkat, például azt sem, hogy miért loptam volna a vizet, amikor a településen lévő hidroglóbusz víztározó az én tulajdonomban van, az ott lakókat is kikérdezték, és ők is elmondták, hogy tőlem kapták a vizet.”

Lajcsi még hozzátette, hogy ahogy kiderül az igazság, és szabad lesz, azt hatalmas mérföldkőnek tekinti majd az életében, és ehhez mérten ünnepli meg.

 „Sajnos vagy szerencsére, de rengeteget dolgozunk, nem nagyon van időm várost nézni vagy fürödni. Amikor nem próbálunk vagy utazunk, akkor a családommal beszélek az interneten keresztül. Tudom, hogy minden jól alakul majd, és ha vége ennek az őrültségnek, akkor újra feleségül veszem Bogit!”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?