SZTÁRDZSÚSZ

Meglepő titkokra derült fény Rubint Réka múltjából

A magyar fitneszkirálynőt édesanyja, Zsuzsa néni emlékeztette a történtekre.
  • Szerző: BDF

Igazán különleges kapcsolat van Rubint Réka és az édesanyja között. Most már mindenben megértik egymást, noha korábban voltak közöttük súrlódások. Erről Zsuzsa néni is beszámol majd a Vigyázat, szülővel vagyok! pénteki adásában.

A magyar fitneszkirálynő a %%-nak elárulta: a forgatás során sok olyan titokra derült fény, amiket ő már régen elfelejtett.

"Egy édesanya tényleg mindenre emlékszik. Elérzékenyültem a szavaitól, mert sosem gondoltam, hogy ennyire büszke rám. De most már értem őt, hiszen nekem is van három gyerekem, és sokszor a sírás fojtogat, amikor látom, hogy boldogok"  - mondta lapunknak Réka, aki hozzátette, nem volt mindig zökkenőmentes a kapcsolatuk.

"Kamaszként sokszor nem fogadtam szót anyunak, voltak köztünk súrlódások, mert makacs voltam. Féltett, amit én mindig támadásnak vettem. Persze mindig neki lett igaza. Emlékszem, gyakran mondta nekem, hogy majd visszakapom az élettől. Így is lett! A lányomban, Larában magamat látom" - árulta el Réka, aki azt is megsúgta nekünk, Zsuzsa néni a legnagyobb bizalmasa.

A világ legnagyobb csodájaként élem meg, hogy anyaként szerethetem az édesanyámat. Vakon megbízom benne: ha kell, ő az, aki akár a sírba is magával viszi a titkaimat.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Házi szaloncukor egyszerűen
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?