SZTÁRDZSÚSZ

Meglepő pletyka, megkérte barátnője kezét a magyar sztárénekes

Dallos Bogi ismét kitárta ajtaját egy ismert ember előtt, hogy megvitassák az élet fontos dolgait. A 7kor nálam! vendége ezúttal Freddie volt.
  • Szerző: BDF

Az M2 Petőfi TV új generációs talkshow-jában Dallos Bogi olyan fiatalokat invitál át magához, akikre a saját szakmájukon belül érdemes odafigyelni. Viszkok Fruzsi, Pápai Joci, Rubint Rella és Tóth Gabi után Bogi hétfői vendége Freddie lesz, akivel a csinos műsorvezetőnek számos közös pontja van: mind a ketten győriek, van hasonló című daluk is, és a tavalyi Strand Fesztiválon is vezettek már együtt műsort.

A közel huszonöt perces beszélgetésben az énekes elárulta, hogy erősen meghökkentette, amikor egy lány hívta el őt randizni. Ezen ma már jóízűen tud nevetni, de akkor nemes egyszerűséggel azt hitte, a lány átveri. 

Vajon igaz az az állítás, hogy mindenki, aki a színpadon áll, kicsit szeretethiányos? Mennyire megy Freddie-nek a szájról olvasás? Hogy viszonyul ahhoz, hogy sztárnak titulálják, vagy ha Bogi letuskózza? És vajon megkérte-e a barátnője kezét? Ezekre és még sok-sok más izgalmas kérdésre is választ kaphattok április 23-án hétfőn, 21.05-től az M2 Petőfi TV-n!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?