SZTÁRDZSÚSZ

Meglepő nyilatkozat: Majka visszavárja Curtist

11 nap és Curtis hazatérhet a rehabról. Menyasszonya, Krisztike nem is tudja leplezni boldogságát.
címkék:
  • Szerző: Angie

Tavaly nyár végén Majka nyilvánosan megszakította a munkakapcsolatát Curtisszel, annak drogproblémái miatt.

A focistából lett rapper ugyanis egyre sűrűbben keveredett botrányokba. Nem jelent meg a saját koncertjein. Karácsonykor pedig a beígért jótékonysági eseményekről is távol maradt.

Több alkalommal is betegségre hivatkozott, aztán január elején eljött a pillanat, amikor már Curtis végre belátta, nagy a baj. Facebook-oldalán bejelentette, tisztában van azzal, hogy segítségre szorul, ezért befekszik egy rehabilitációs központba. Bár sokan még ekkor is kételkedtek benne, jegyese, Krisztike mindvégig mellette állt, és ha támadás érte, kiállt érte a netes nyilvánosság előtt.

De nemcsak Krisztike, meglepő módon Majka is várja már, hogy barátja megtisztulva visszatérjen. Legalábbis Majka az I/I Azurák Csabának adott interjújában megenyhülve, csillogó szemekkel beszélt arról, mennyire szereti barátját. 

"Két héttel azelőtt is beszéltünk, hogy Curtis befeküdt az elvonóra. Azt nem tudom, hogy pontosan hol van, de ha kijön, természetesen akkor is beszélni fogok vele. Persze, hogy fogok, hiszen mi nagyon szeretjük egymást”

- jelentette ki Majoros Péter a TV2 műsorában, aki épp ezért, máig nem bánta meg, hogy kitálalt a rapper állapotáról.

Ha tudni szeretnéd, mit mondott Majka az  együttműködésről, olvasd el a %% szombati lapszámában!

címkék:
És ezeket olvastad már?