SZTÁRDZSÚSZ

Meglepő módszerrel csajozik a TV2 sztárja

A Sztárban sztár énekese, Peter Srámek egy napilap segítségével keresi az igazit, sőt még anyukája is nagyban hozzájárul szerelmi életéhez.
  • Szerző: MMB.

Peter Srámek karrierje töretetlenül ível felfelé, éppen ezért magánéletére már nem sok ideje marad. A szlovák fiú ugyanis nem csak az Édes Élet stábjával forgat nap mint nap, hanem a Sztárban sztár vasárnapi adásaira is gőzerővel készül.

A Bors viszont nem nézte tétlenül az énekes magányosan töltött mindennapjait, ezért egy párkereső felhívást adott közzé, amire rengeteg levél érkezett.

Nem jó egyedül. Megható, nem gondoltam, hogy ennyi lány ír majd. Igaz, a fellépések után sokan odajönnek hozzám, aláírást, közös fotót kérnek, de ez más, személyesebb.

Már ez a csajozó módszer sem mindennapi, de az meg főleg szokatlan, hogy Srámek édesanyja oldalán válaszolgat a szerelmes üzenetekre. Persze erre nyomós oka van, hiszen anyukája segítsége nélkül nem igazán értené meg a levelek lényegét.

Az a furcsa, hogy kénytelen vagyok az anyukám segítségét kérni. Mivel még nem megy jól a magyar nyelv, együtt olvassuk el a leveleket.

"Ígérem, mindegyikre válaszolok, de kell egy kis idő" - mondta a TV2 sztárja, aki egy éve már nagyon vágyik a szerelemre, de elmondása szerint most nem férne bele az életébe a romantika.

Úgy randizzak egy lánnyal, hogy velem van a stáb? Pedig jó lenne sétálni, beszélgetni valakivel, de most csak arra van időm, hogy küldjek egy aláírt fotót.

És ezeket olvastad már?