SZTÁRDZSÚSZ

Meglepő, mit mutatott meg négyéves kislányának Caramel

A népszerû énekes és felesége, Szilvi tudatosan nevelik Szofit.
  • Szerző: bdf

Ritka pillanat, amikor Molnár Ferenc Caramel a kislányáról, Szofiról beszél egy interjúban. Úgy tűnik, most kicsit megtört a jég. Arról is beszélt az énekes, milyen értékeket szeretne átadni Szofinak.

„Szociálisan érzékeny vagyok, érdekelnek mások problémái. Szeretném, ha Szofi is ilyen lenne” – mondta el a Story magazinnak Caramel, aki ezzel kapcsolatban egy történetet is elmesélt.

„Elvittem csúszdázni a parkba. Volt ott egy nála fiatalabb kislány, aki nem tudott felmászni az egyik dombra, és végignéztem, hogy Szofi nem ment el mellette úgy, mint a többi gyerek, hanem megállt, odanyújtotta neki a kezét és fölsegítette a kislányt."

Annyira jó érzés volt ezt látni, hogy majdnem a könnyem kicsordult

– emlékezett vissza az énekes, aki hozzátette, lányának már az élet csúnyábbik oldalát is megmutatta.

Nem éltünk mi mindig ilyen anyagi biztonságban és jó lenne, ha Szofi az élet kevésbé jómódú oldalát is látná, hogy benne is egészséges értékrend tudjon kialakulni. Vittük már ki magunkkal cigánytelepre is

– folytatta Caramel, aki elmondta, rengeteget tanul a mai napig Szofitól: bár még csak négyéves, sokszor kommunikál és viselkedik úgy, mint egy kamasz.

„Annyira érett, hogy az néha már félelmetes” – fejtette ki az énekes, aki igyekszik minél több időt tölteni a családjával, csinálnak sok közös programot is, és emellett idén nyáron elmennek Párizsba, a Balatonra és egy olaszországi utazást is tervez a család.

Hogy mikor jöhet a második baba? Erre is megkaptuk a választ.

„Szilvivel gyakran beszélünk erről. Nem olyan egyszerű a helyzet, van még feladatunk Szofival, de ő is nagyon vágyik egy kis testvérre. Ha most azonnal nem is, de két éven belül szeretnénk második babát.”

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Tiramisu-variációk karácsonyra
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?