SZTÁRDZSÚSZ

Meglepő fotót tett közzé Curtis felesége, újra vezet?

Széki Krisztinát még szeptember elején hallgatta ki gyanúsítottként a rendőrség, a tavaly decemberi balesettel kapcsolatban. A jogosítványát is bevonták. Ehhez képest most úgy tűnik, mintha újra a volán mögé pattant volna.
  • Szerző: Doris

Széki Krisztina eredetileg a csuklóját díszítő vadiúj tetoválással szeretett volna elbüszkélkedni az Instagramon, azonban nekünk valami más is szemet szúrt a képen!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Instagram

Curtis felesége ugyanis a vezetőülésben ül, kezét pedig a kormányon pihenteti, annak ellenére, hogy bevonták a jogosítványát egy tavaly decemberi baleset miatt.

Krisztike akkor ittasan vezette azt a BMW-t, ami nem adta meg az elsőbbséget a stoptáblánál, és balesetet okozott Újpesten. A BRFK büntetőeljárást indított ittas állapotban elkövetett járművezetés vétségének megalapozott gyanúja miatt. Szeptember 10-én gyanúsítottként hallgatták ki, a nyomozás jelenleg is folyamatban van.

Doncsi👩‍👦❤️ • Ma baba szobát csináltunk @seandean tetováló szalonjából🤦🏽‍♀️😂 Be költöztünk egy pár órára Doncsival, a barátnőmmel és a kisfiával hozzájuk a szalonba amíg rám tetoválta a fiam nevét görögül, és folytattuk a befejezetlen tetkokat. Úgy voltunk vele hogy végig alusszák, de nyilván abban a pillanatban kinyitotta mind a kettő a szemét ahogy beléptünk az ajtón, de hála a drága barátnőmnek @szandyka_hsz -nak és @evelintornyai -nak, szórakoztatták a fiúkat, imádták 😂❤️

 

Természetesen az is előfordulhat, hogy csak a fotó erejéig huppant be a vezetőülésbe, és esze ágában sem volt vezetni. Azt, hogy a két verzió közül melyik az igaz, azt csak Krisztike tudja.

És ezeket olvastad már?