SZTÁRDZSÚSZ

Meglepő döntést hozott Pécsi Ildikó, erre senki se számított

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő és férje végre megkegyelmez az unokának.
  • Szerző: bdf

Pécsi Ildikó elérte, amit akart: a bírósági végzés kimondta, hogy Pártos Csillának mennie kell abból a házból, amelyben húsz évig lakott. Abból a házból, amiben egyébként az ő élete munkája is benne volt, és ahol felnevelte a fiát, Csabikát is.

Az ingatlan azonban Pécsi nevén van, ezért fia és Pártos válása során arra kérte menyét, költözzön ki a házból. Majd a bíróság is erre kötelezte, így még a kilakoltatás előtt végül az édesanyjához bútorozott át, de az unoka a házban maradt. Épp ezért végül Pécsi felajánlotta Pártosnak, vásárolja meg tőle, de azt is hozzátette: ha nem él ezzel a lehetőséggel, akkor Csabikának is mennie kell, különben az idén nyáron biztosan megjelenik a végrehajtó.

Viszont kiderült, hogy van egy apró pozitív fejlemény is az ügyben: a nagyszülők, Pécsi és férje, Szűcs Lajos, úgy döntöttek, hogy a nagyobbik unokát is segítik majd anyagilag.

A színésznőnek és férjének olyan a szívük, mint a vaj

- mondja dr. Magyar György, Pécsi ügyvédje. 

"A nagyszülőknek továbbra is az a tervük, hogy ha üresen visszakapják az ingatlanjukat, akkor azt értékesíteni szeretnék. Az ebből befolyt összeget elsősorban unokáik támogatására fordítanák."

Fiuk elsőszülött unokáját is segíteni szándékoznak, annak ellenére, hogy nem tartja velük a kapcsolatot.

Pécsi Ildikó korábban elmondta, hogy nagyobbik unokájuk már öt-hat éve feléjük sem néz. Csabika már 20 éves is elmúlt, és szerintük annyit változhatott az elmúlt évek alatt, hogy talán már meg sem ismernék őt az utcán, de mindezek ellenére is segíteni fogják a fiút.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?