SZTÁRDZSÚSZ

Meglepő ajánlatot tett Tóth Gabinak a legendás magyar sztár!

Az énekesnő megtisztelő felkérést kapott, és könnyen lehet, hogy elfogadja, ennek köszönhetően pedig idővel a rajongók is láthatják őt a filmvásznon.
  • Szerző: ripost

Zalatnay Sarolta egyik legnagyobb álma, hogy film készüljön az életéről. Ehhez már csak a megfelelő főszereplőt kell megtalálnia, és úgy tűnik, van is egy ötlete. 

Szeretné, ha Tóth Gabi alakítaná őt az önéletrajzi műben.

Nem adtam fel a legnagyobb tervem, szeretném megvalósítani az életrajzi filmemet.

Már jó ideje összeállt a forgatókönyv a fejemben, sőt már többször majdnem el is indult a dolog, csak mindig valami anyagi nehézségbe ütköztem. Segítséget nem kértem, mert bár valahol a zsigereimben érzem, hogy ebből csak jó sülhet ki, eddig féltem az elutasítástól. Nagyon nehezen dolgoznám fel. De most valahogy átlendültem, nagyon elhatároztam magam, és remélem, a fordulat is bekövetkezik. Sokat gondolkodtam már a színésznő személyén, aki engem alakítana, de ugye, ide hang is kell. No meg lendület, ami bennem volt épp elég, és van a mai napig is. Gondolkodtam azon is, ki az, aki külsőben is jó lenne, és leginkább Tóth Gabit tudnám elképzelni a szerepben" - mondta el a Borsnak Cini.

A lap megkereste Tóth Gabit, aki, bár még nem kapott hivatalos megkeresést, örült az ötletnek.

"Bevallom, meglepett a kérdés, mert nem tudtam Cini filmtervéről, de na­gyon megtisztelőnek ta­lálom, hogy rám gondolt, és bennem bízna meg annyira, bennem látja a lehetőséget, hogy a filmvásznon az ő különleges karakterét megjelenítsem.

Kisfilmben, színdarabokban szerepeltem már, de ez hatalmas feladat lenne.

Biztos vagyok benne, hogy ha úgy alakul és elvállalom, minden tudásommal, tehetségemmel és erőmmel azon lennék, hogy hitelesen alakítsam Cinit, hiszen ő a popszakma egyik legendás énekesnője.

Volt ő nagyon fent és nagyon lent is.

De énekesnő vagyok, ahogy ő, én is sok mindenen átmentem a karrierem során,  így biztos vagyok benne, hogy tudnék miből építkezni" – fogalmazott diplomatikusan Gabi.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?