SZTÁRDZSÚSZ

Megindító, szívbeteg kisbabákat támogat Király Viktor

A népszerű énekes koncertje mellett még számos színes program közül válogathatnak azok, akik ellátogatnak a Családszervezetek IV. Jótékonysági Adventi Vásárára.
  • Szerző: Doris

Immár negyedik alkalommal várják a hazai családszervezetek advent első vasárnapján a családokat hagyományos vásárukon a MOM Sport Rendezvényközpontban. Idén a szívbeteg kisbabákat támogatja a jótékonysági akció, mely egy online gyűjtéssel indult november elején és egy nagyszabású eseménnyel zárul majd. Király Viktor is koncertet ad.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

A színes programok garantált kikapcsolódást jelentenek majd kicsik és nagyok számára is, emellett pedig szebbnél szebb karácsonyi ajándékot, díszt, kézműves terméket lehet vásárolni. A befolyt összeg pedig a szívbeteg kisbabákat támogató Okkal dobban Alapítványhoz kerül majd és a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet Gyermekszív Központjának vásárolnak belőle nyitott inkubátort vagy inkubátorokat.

Király Viktornak fontos a szívbeteg kisbabák támogatása. A sztár koncertje mellett szórakoztatja még a családokat a Ringató, a Magyar Állami Operaház Gyermekkara, a Gardrób Művészeti Csoport, lesz pásztorjáték és néptánc bemutató is.

„Mióta ikertestvérem édesapa lett, még inkább megérintenek a kisbabákkal, gyermekekkel kapcsolatos dolgok, események. A szívbeteg kisbabák ügye az én szívügyemmé is vált! Boldogan vállaltam a feladatot, amikor a Fiatal Családosok Klubja felkért, hogy álljak az ügy mellé és támogassuk közösen, karöltve ezeket a babákat. A vásáron hangulatos koncerttel is várom majd a délután folyamán a családokat„ - mesélte Viktor.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?